Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Президентът Доналд Тръмп обяви в Тwitter, че ще нареди американските знамена да бъдат спуснати наполовина през следващите три дни в памет на жертвите на COVID-19, броят на които в САЩ надхвърли 95 000, съобщи Асошиейтед прес.

Oще по темата

Американският президент взе това решение по искане на лидерите на демократите да отбележи по този начин "тъжния ден за размисъл, когато достигнем 100 хиляди смъртни случая".

Председателят на Камарата на представителите в Конгреса Нанси Пелоси и лидерът на малцинството в Сената Чък Шумър писаха на Тръмп, че спускането на знамената наполовина ще послужи "като национален израз на скръб, необходим толкова много на всеки един в нашата страна", предаде БНР.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

ОТ СКОРПИОН !

преди 3 години

До Днес . БГ ! Продължение: На Земята, СЛОВОТО е царя , и той не е умрял, и никога няма да умре, докато има здравомислещи българи! Борбата за свободата на словото е вечна, тежка, дори кървава, но си заслужава битката, и аз съм готов да се боря за нея! СКОРПИОН !!!

11

ОТ СКОРПИОН !

преди 3 години

До Днес. БГ ! Защо, цензурирахте изказването на Харизанов, защото не се хареса на червените плъхове? Вие за какво работите, за свободата на словото или за неговото потъпкване? Нали знаете, че много се опитаха да го направят, но неуспешно! Изградиха се лагери, словото бе затваряно, бито, унизено, но никога спряно! Истината ,не може да бъде смачкана, погребана, и време е някой хора да го разберат! Скъпи мои, не се превръщайте в погребално БЮРО: " ЦЕНЗУРАТА УМРЯ ! ДА ЖИВЕЕ ЦЕНЗУРАТА ! "

10

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

Медиите в русия и необятните ѝ колонии вземат информацията за жертвите от корона вируса лично от другаря Путин,както се казва директно от извора.

fallback