Снимка: Bloomberg
fallback

Предупреждение от САЩ - ако страната разхлаби мерките прекалено бързо, има реален риск ситуацията да се развие още по-фатално. Думите са на един от водещите експерти по инфекциозни болести към Белия дом – д-р Антъни Фаучи.

В страната, която е най-засегната от епидемията, има над 1,4 млн. заразени, а жертвите са повече от 83 000, предава Bulgaria ON AIR.

Това е поредно разминаване между д-р Фаучи и президента Доналд Тръмп, който иска икономиката да заработи отново бързо. А щатите, в които бизнесът вече стартира, отчитат повече заразени.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

СССР

преди 3 години

При социалистически пролетариат такива капиталистически изцепки свършват с революции.Иначе свършват с археологически изследвани за изчезването на вида...

14

Бай Дончо

преди 3 години

УСА има повече от 300 милиона (данъкоплатци) - и да загубим една трета пак ще имаме достатъчно да плащаме военния бюджет!

13

Анонимен

преди 3 години

Фаучи защитава здравето на народа. А "пиещият белина" го интересува повече военната индустрия. По време на управлението му света и Сащ се превърнаха в лудницата от която е изпълзяла Белината

fallback