Снимка: БГНЕС
fallback

Американският сенатор Бърни Сандърс обяви, че се оттегля от надпреварата за Белия дом, предадоха световните агенции.

Oще по темата

Така бившият вицепрезидент на САЩ Джо Байдън остава единственият кандидат на първичните избори за номинацията на Демократическата партия за президентските избори тази година. Най-вероятно Байдън ще е кандидатът на демократите, който ще се изправи на изборите през ноември срещу президента Доналд Тръмп.

Въпреки че печелим идеологическата битка и подкрепата на толкова много млади хора и работещи в цялата страна, реших че битката за номинацията на Демократическата партия няма да е успешна. Бих искал да ви нося по-добри новини, но истината е, че изоставаме с около 300 делегати от вицепрезидента Байдън и пътят към победата изглежда на практика невъзможен“, каза Сандърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

xmmm

преди 4 години

ясно е че готвят за преzидент вицето на байdен , вероятно черната абрамс , нагла и марионетка, най вече усилено подготвят фалшифицирането в 3-4 важни щата, другите какво гласуват няма значение. ако не излязат да гласуват голям брой, то демократите, с дълбоката държава зад гърба им като нищо ще успеят.Е, тогава не ми се мисли.Вируса ще ни се види песен.

15

Анонимен

преди 4 години

До турчина 13Хората с малките шапчици и големите носове командват.

14

Дерибей

преди 4 години

И сега с Тръмп и Байдън ще са наистина епични дебатите - на единия нищо дето казва не му се разбира, а другия нищо дето му кажат не разбира.

fallback