Снимка: БНТ
fallback

В Чикаго бяха отменени стотици полети. Местните власти в най-засегнатите от снеговалежите райони съветват да се пътува внимателно, тъй като видимостта е намалена, има участъци със заледена пътна настилка, предава БНТ.

Ветрове със скорост над 120 километра в час се извиха на атлантическото крайбрежие на Канада. Снежната покривка достига 60 сантиметра. Лошото време остави хиляди без електричество. Това принуди властите в някои райони да обявят извънредно положение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 4 години

..НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА- РЕЧЕ СЛАВИ ТРИФОНОВ..

16

Тешкилати Махсуса

преди 4 години

Юдео масоните баха климата в България. Те ни поробиха като ни унищожиха икономиката. Хора се страхуват за следващият си ден дали ще останат без работа и работят за едни пари които всъщност ти стигат само да преживееш на ръба на бедността. А сега ни унищожиха климата защото даже им е в повече да вали сняг в България и да се чувстваме позитивни. Аз обичам когато вали сняг и се чувствам радостен но сега като няма нито една снежинка и времето е така облачно се чувствам негативен. СМЪРТ на масоните!

15

ПроСоТо

преди 4 години

но знам,че се нароиха всякакви теории...Които всъщност няма как да обяснят В ЦЯЛОСТ процесите,защото те /процесите/ са .."МНОГОФОРМАТНИ"....И така,всеки ги тълкува така,както .."Дявола чете Евангелието"..Разбира се,няма как да пропуснем ГРОЗНИЯ ФАКТ на "пръскането" и разните САТАНИНСКИ устройства за влияние на климата....

fallback