Снимка: Reuters
fallback

Подготвянето за училище в Щатите вече включва закупуването на бронирани ученически раници. След събитията в Охайо и Тексас, при които бяха убити повече от 30 души, значително се е увеличило търсенето на специализираните раници, пише BBC.

Oще по темата

Цената на раниците варира от 100 до 500 долара. Тяхната цел е учениците да могат да ги използват като щит при евентуална стрелба.

Все повече компании предлагат бронирани раници с повишаване на търсенето им след масовото убийство в училището в Паркленд, щата Флорида.

С приближаването на учебната година и кървавите престрелки в Ел Пасо и Дейтън продуктът отново набра популярност в САЩ.

Някои компании продават и отделни предпазни плочи, които могат да се сложат във всяка раница.

В Съединените щати има по една стрелба в училище на всеки 12 дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 4 години

След като се изплю срещу Америка,изяж си вечерята,приготвена в не руска техника, или притоплена в микровълновата, не руска,опукай си пуканки в не руска машина,излегнал се на дивана, си пусни нещо по ТВ-то, не руско. След това обясни на жена си как по-големият член е вреден за женската физиология.И тя трябва да предпочете по-малкият. Твоят.

17

Анонимен

преди 4 години

Не че са откачена държава.Много голяма държава.Ако твоите деца не учат там, децата на някой твой съсед учат там. Стълпотворение на култури.И, за добро или лошо, те дават тон на живота в света,засега.Не можеш да промениш естествения ход на нещата.

16

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е виновен Путин, няма друг начин.

fallback