18

Анонимен

преди 4 години

След като се изплю срещу Америка,изяж си вечерята,приготвена в не руска техника, или притоплена в микровълновата, не руска,опукай си пуканки в не руска машина,излегнал се на дивана, си пусни нещо по ТВ-то, не руско. След това обясни на жена си как по-големият член е вреден за женската физиология.И тя трябва да предпочете по-малкият. Твоят.

17

Анонимен

преди 4 години

Не че са откачена държава.Много голяма държава.Ако твоите деца не учат там, децата на някой твой съсед учат там. Стълпотворение на култури.И, за добро или лошо, те дават тон на живота в света,засега.Не можеш да промениш естествения ход на нещата.

16

Анонимен

преди 4 години

Очевидно е виновен Путин, няма друг начин.

15

Чети, чети...

преди 4 години

"В Съединените щати има по една стрелба в училище на всеки 12 дни."Това прави 2 пъти в месеца, купон с пищови...

14

Анонимен

преди 4 години

Да ги трепят, те са врагове.

13

Анонимен

преди 4 години

откачена държава

12

Ми2

преди 4 години

Статистически 20-30 човека не е нищо сравнение със сигурноста която носи свободната продажба на пистолети и автомати без никакви проверки.

11

A

преди 4 години

До Коце кмета 10Нали знаеш, че един български гражданин не е = на един американски. Дори група бъл. граждани да бъдат изпозастреляни в америка - никой няма да обърне внимание, а ако един амер. гражданин му бъдат нарушени правата в Б-я (права по американския закон) - стой па гледай какво ще се случи.

10

A

преди 4 години

До Анонимен 8Оръжейното лоби в америка е много силно и засега ни натресе старата технология на супер цени (цени за супер нова технология през 2020г). българските деца же има да плащат години наред, а някои и ще гладуват, а може би не само ще гладуват.

9

Валонеца

преди 4 години

Трябва всеки да притежава оръжие по възможност автоматично.Как иначе ще бъде спрян немският терор.Те ги тука имало малцинство немскоговорящи бо.луци в Белгия и трябва да ги търпим.Ако всеки имаше оръжие просто квартал по квартал щяхме да ги прочистим.

8

Мъже на честта

преди 4 години

Това е един прекрасен американски филм. Накрая се оказа, че новите скафандри на тежководолазите тежат 130 килограма. Вместо да принуждават учениците да ходят с такива чудесии, по-добре да ограничат продажбите на оръжие.

7

Анонимен

преди 4 години

ами това не е училище,това е бойно поле

6

Анонимен

преди 4 години

Мулти-културния модел който либералите в САЩ наложиха се сгромолясва с огромна силаАйде стига с вашият модел. Вие за всичко обвинявате различните от вас. Какво са виновни либералите, че в САЩ оръжейното лоби е много силно? Като няма какво разумно да напишете, ми просто не пишете.

5

Анонимен

преди 4 години

Да обличат по една бронежилетка!

4

Victimized

преди 4 години

Мулти-културния модел който либералите в САЩ наложиха се сгромолясва с огромна сила. Жалкото е, че политическите им копия в ЕС направиха от Европа същото гето.

3

Анонимен

преди 4 години

Просто не могат да направят друго. От държава, направена от хора от кол и въже - толкова. Това е доста мрачно предупреждение към всички, които искаме да подражаваме на САЩ.

2

шматка

преди 4 години

Това е за първия срок.Втория ще има и каски

1

Анонимен

преди 4 години

Да ама е демократично!!!!!!