Снимка: Reuters
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че САЩ могат да освободят държаните от тях терористи от Ислямска държава в Европа, ако държавите от Стария континент откажат да си ги приберат, предава РИА Новости, цитирано от Фокус.

Oще по темата

След смъртта на Хамза бин Ладен – кой ще поеме Ал Кайда?

„Държим хиляди терористи от Ислямска държава и искаме Европа да си ги вземе. И ако не си ги вземат, то ние, вероятно, ще бъдем принудени да ги пуснем в Европа“, заяви американският лидер пред журналистите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Факт!

преди 4 години

Тръмп е прав и пичага просто говори от правото на силния.Що Европа е раздавала на куцо и сакато в продължение на десетилетия.Не моеш раздава гражданства ей така да ги пускаш ей така и после а *** те не са мой проблем.Е на кой са показват немски френски и англииски паспорти естествено че трябва да си отиват по-държавите.Европа е безотговорна а такива нямат бъдеще.Да си затегнат правилата за издаване на документи.

37

Анонимен

преди 4 години

Тръмпе, те тез които не ги държите вече са в Европа. Приятелчетата ти либерали се погрижиха. Не ставай като тях!!

36

Анонимен

преди 4 години

Послание до перхдроления *** фюрер от мафиотския картел на братя Тръмпутин хубаво върни ги а ние ще ти върнем 50 хилядния ти окупационен гарнизон от американски военни в Европа писна ни да ти ги издържаме.А за терористите сори друсалник *** не са наши а твой вие си ги обучихме вие си ги направихте съюзници и вие предизвикахте тав война спрете да се чудите на кой да прехвърлите вината за чудната ди фашистка американска краварска простотия.Лично ваша е точно.

fallback