Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters
fallback

Американският президент Доналд Тръмп каза, че ако Иран се опита да извърши нещо срещу интересите на САЩ в Близкия изток, ще му бъде отговорено с "голяма сила", предаде Ройтерс.

Тръмп заяви, че Техеран е много враждебен към Вашингтон.

"Мисля, че Иран би допуснал много голяма грешка, ако направи нещо. Ако направи нещо, ще бъде посрещнат с голяма сила, но нямаме признаци, че ще го направи", каза президентът.

Тръмп заяви, че все пак е готов за преговори с иранците, "когато те са готови", но засега не се водят обсъждания, пише БТА.

 Тръмп сипе заплахи към Иран в социалните мрежи: "Край"!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

52

Justice defender

преди 4 години

Един от малкото политици с останал морал и здрал разум, който не подкрепя като ЕС корумпирани политици ислчямските престъпни терористични режимир убиващи хиляди невинни християни,евреи,кюрди като иранския,палестирски,сивийския,турски,др диктаторски терорисчни режими вършещи престъпления срещу човечеството мира и правосъдието.И един от малцинапокорил се на Бог заБожия град Ерусалим-столицата на Божия избран народ Израел,а не като слугите на дявола които ограбват,разделя Израел ислямски терорист

51

bg

преди 4 години

До АнонименОстави го, самолети, та самолети и накрая като трябва да слезе на земята си плюят на петите, защото знаят какво ги чака.

50

HELL

преди 4 години

До Гледна точка"Това е наглост не на американците, а на рижият."Ти от първото ти изречение за оправдание не се ли усещаш мал.умието.ти.Рижият нали е избран от американците! На КОЙ е наглостта?

fallback