52

Justice defender

преди 4 години

Един от малкото политици с останал морал и здрал разум, който не подкрепя като ЕС корумпирани политици ислчямските престъпни терористични режимир убиващи хиляди невинни християни,евреи,кюрди като иранския,палестирски,сивийския,турски,др диктаторски терорисчни режими вършещи престъпления срещу човечеството мира и правосъдието.И един от малцинапокорил се на Бог заБожия град Ерусалим-столицата на Божия избран народ Израел,а не като слугите на дявола които ограбват,разделя Израел ислямски терорист

51

bg

преди 4 години

До АнонименОстави го, самолети, та самолети и накрая като трябва да слезе на земята си плюят на петите, защото знаят какво ги чака.

50

HELL

преди 4 години

До Гледна точка"Това е наглост не на американците, а на рижият."Ти от първото ти изречение за оправдание не се ли усещаш мал.умието.ти.Рижият нали е избран от американците! На КОЙ е наглостта?

49

Гледна точка

преди 4 години

Така като гледам иранците не са навлезли в мексиканският залив докато краварите са край бреговете на Иран. Американска НАГЛОСТ. Това е наглост не на американците, а на рижият. Вие много обичате да си сменяте възгледите. Путин ви Употребява и в един момент ще ви отcвиpи вкупом, защото има "състрадателна" ценностна система. Ама нейсе ще ви гледаме сиира

48

Анонимен

преди 4 години

Иран не е Ирак.Иран е подточка на Северна Корея.Дончо се репчи,но искас наемници да се набута между шамарите.Сямо да небара куфарчвто.

47

Гледна точка

преди 4 години

Де са ***, които тръбяха надлъж и нашир, колко велик "вожд" е розовия шопаp и как щял да наложи нов по - добър световен ред!?А наша *** почему не сказал нищо?ПаЧамуща от конфликта цената на газта скача... Приятели приятели колко приятели!

46

Анонимен

преди 4 години

В Израел раздават памперси. Ако пламне искрата първата държава която ще изчезне от картата е Израел.

45

Анонимен

преди 4 години

Така като гледам иранците не са навлезли в мексиканският залив докато краварите са край бреговете на Иран. Американска наглост.

44

Анонимен

преди 4 години

Този като фурнаджийска лупата :-)

43

Adam

преди 4 години

хахахаха сащисание стават все по смешни и жалки:)

42

Анонимен

преди 4 години

До МдаОх КЪСОПАМЕТНИТЕ. Обама и ЕС подписаха договор с Иран за ядреното и оръжие. Тръмп излезе и махна САЩ, защото били ощетявани и за това се ескалира ЯДРЕНА ВОЙНА.Браво на КИМ, че не се върза на клоуна прищевките

41

Ductus

преди 4 години

Тоя все някой му пречи откакто встъпи длъжност-мигрантите от Мексико, Иран, Турция, Хуавей сега.Очаквам вече да излезе на война и срещу пингвините в Антрактика,виновни явно за глобалното затопляне.

40

Анонимен

преди 4 години

Стига си плашил ,бостанско плашило.Навсякъде се месите по света,време всяка държава да се обърне срещу САЩ . Всички трябва да се съобразяват с тях, слабите напад с армия ,а към силните налагат Санкции.Що ,не плашиш с нападение Русия, държава която е водила доста войни и е победила.

39

Мда

преди 4 години

Очевиден пример за американска наглост-кога пък Иран е тръгнал срещу САЩ?Изобщо,коя от съсипаните от Америка с и без войни държави е направила нещо против тях?Нито една!Или може би смятат за враждебен акт воденето на самостоятелна политика,отказът от долара и прочее волности?

38

До 39

преди 4 години

Иран никога няма да се сдобие с ядрено оръжие, те нито имат технологията, нито възможността да го създадат. Дори опит за направата на такова веднага се наказва, както преди години Израел атакува и унищожи площадки за играждане на ядрени реактори, така днес ще се случи същото при най-малкото съмнение.

37

Анонимен

преди 4 години

Иран никого няма да нападне споко! Просто казва на висок глас.Че има ядрено оръжие.И САЩ трябва да се съобразява и да не заповядва на Иран! А че САЩ го приемат като " заплаха" си е техен проблем! И още нещо.Ако САЩ посмее да влезе или нападне Иран .Ще се подпалят доста " черги" в региона там! И Америка го знае това

36

Анонимен

преди 4 години

Това което прави Тръмп сега, не е предупреждение спрямо Иран, а даване на категорични гаранции на Саудидска Арабия, Кувейт, Бахрейн и ОАЕ, че каквато и да е агресия на ормузкия проток, тоест фактически спиране на търговията с петрол, ще бъде наказана. Така Тръмп още повече консолидара силната позиция на САЩ в района, но както родните джурналисти в комбинация хипи-либерастките медии, които постоянно го атакуват, изопачават всяка негова дума и не вникват в ситуацията.

35

Анонимен

преди 4 години

"И половин самолетоносач стига за да и ликвидират цялото и ПВО за 10 мин."Колкото половин самолетоносач стигна да бомбят 10 пъти по-малка Сърбия. Ако не бяха италианските военновъздушни бази ефектът щеше да е смешно жалък.Виж какво казват военните за подобни операции, какво е необходимото насищане на полетите, какъв е капацитетът на американските плаващи легени и пак ела да ръсиш мозък.

34

До 35

преди 4 години

Трагедия или не, в Иран има доста недоволство и нестабилност. Защо Иран реват като ощипани моми, за евентуална независимост или широка автономия на кюрдите в Сирия и Ирак?

33

До 33

преди 4 години

Защо за ИД най-големите врагове са шийтите? Нали всички са мюсюлмани?