Снимка: Bulgaria On Air

Момиченце на 2 годинки се предаде на полицията сам само, след като арестуваха родителите му.

Властите във Флорида се отзовали на сигнал за въоръжен грабеж, който се случил миналия четвъртък.

Полицаите спрели пикап, в който пътували заподозрените 38-годишен мъж и 34-годишна жена, съобщава Bulgaria ON AIR.

След като двамата са били арестувани от властите, от автомобила излиза 2-годишно момиченце, което започва да върви босо с вдигнати ръце към служителите на полицията. Всичко това е заснето от поставените камери на светофарната уредба, а кадрите обиколиха социалните мрежи.

От тяхната перспектива обаче историята изглежда малко различна. Не се виждат задържаните родители, а детенцето върви срещу въоръжените полицаи съвсем само, които са насочили пистолетите си към него.

Заради недоразумението от полицейското управление пускат видео от същата случка, но погледната от друг ъгъл, където всъщност става ясно каква точно е истината.

Полицаите са насочили оръжията си към превозното средство, а освен това се чуват и думите на органите на реда: "Добре си миличка, ела тук, свали си ръчичките!"

На задната седалка на пикапа е бил намерен пистолет, който по-късно се оказал играчка. Полицията е установила извършителите.

Бащата на 2-годишното момиченце, заедно с още един мъж са били задържани. На майката е било дадено позволението да се грижи за детето.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase