Снимка: БТА
fallback

Седемгодишна мигрантка от Гватемала почина няколко часа след задържането й от граничните власти на САЩ в щата Ню Мексико, съобщи в. "Вашингтон пост", цитиран от Франс прес и Асошиейтед прес.

Oще по темата

Момичето пътувало в група от 163 мигранти, които преминали незаконно границата и се предали на властите на 6 декември.

То починало от шок и обезводняване, пише вестникът, цитирайки американската митническа и гранична служба, предаде БТА.

Момичето не е било приело нито храна, нито вода в продължение на няколко дни. То изпаднало в гърчове осем часа след задържането й и било превозено с хеликоптер до болница, където починало.

Приемането на 163 мигранти за една нощ може да е създало затруднения на граничните власти, чиито центрове за задържане са временни и обикновено не са пригодени за такъв голям брой хора, отбелязва АП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Анонимен

преди 5 години

Да осъдят родителите му, дето не са му подсигурили самостоятелна стая в караваната с дватилирана и филтрувана през филтър с *** 0.10 мкм, който да му подсигури така препоръчваното GMP-качество на водата.

27

ндаа

преди 5 години

Демокрастите винаги развяват такива истории когато имат сметка!Толкова е долно,че няма на къде повече!!!

26

Анонимен

преди 5 години

До 26 искрено съм шокиран от факта че въпреки че изобщо не харесвам комунизма съм напълно съгласен с теб изобщо от днешната политика ще получа раздвоение на личността.Гадостите на неонацисткия райх фащ с ултракапиталустически плутократичен уклон нямат край.А за капитализма ако е като този във фащ е по-голяма заплаха за света и ох Хитлер, даже той не беше такава напаст божия де.

fallback