28

Анонимен

преди 5 години

Да осъдят родителите му, дето не са му подсигурили самостоятелна стая в караваната с дватилирана и филтрувана през филтър с *** 0.10 мкм, който да му подсигури така препоръчваното GMP-качество на водата.

27

ндаа

преди 5 години

Демокрастите винаги развяват такива истории когато имат сметка!Толкова е долно,че няма на къде повече!!!

26

Анонимен

преди 5 години

До 26 искрено съм шокиран от факта че въпреки че изобщо не харесвам комунизма съм напълно съгласен с теб изобщо от днешната политика ще получа раздвоение на личността.Гадостите на неонацисткия райх фащ с ултракапиталустически плутократичен уклон нямат край.А за капитализма ако е като този във фащ е по-голяма заплаха за света и ох Хитлер, даже той не беше такава напаст божия де.

25

Активист на БКП

преди 5 години

Капитализмът е враг на човека ...

24

До 20

преди 5 години

А защо родителите са го държали без вода и храна дни наред? Как американците да го спасят с ефна чала вода? Тотално невеж си...

23

Хюго Бос

преди 5 години

Грантаджийските медии отново изопачават истината- детето е починало от пътя, било е без вода и храна дни наред докато са стигнали САЩ. Кои родители карат децата си да вървят до смърт, за да станат престъпници? Но днес-врещите изкарват, че американците са убили детето, а не родителите и трафикантите. Напротив, американците са направили вдичко да го спасят. Аман от либерастофашистки лъжи

22

Анонимен

преди 5 години

Това ще тежи на съвестта на Тръмп, дето я няма!

21

Българка

преди 5 години

Кой е пуснал 7 годишно дете само?Жалко ,че е платило с живота си глупостите на възрастните.Явно родителите са мислили,че като е дете,по-лесно ще се уреди и ще довлече роднините.Бог да прости детенцето!На групата явно не и е пукало за чуждото дете.

20

bolbov

преди 5 години

Спомням си добре времето,когато тези държави се управлява ха от марионетни на САЩ диктатори.Тъй че каквото повикал такова се обадило.Жалко за детенцето и позор за щатските власти

19

Анонимен

преди 5 години

Добре де, толкова ли не можахте да дадете чаша вода на момиченцето, да ви ..... краварите.

18

Burzum

преди 5 години

Е нали САЩ са страна на имигрантите...сега едни имигранти викат на други не ви щем....само индианците никой не ги питам...

17

Веско

преди 5 години

Пореден опит за плоска манипулация със снимката. Идеята е да предизвика съжаление, а ефекта е обратен. Значи някви хора, най-вероятно необразовани (да не ползвам някоя полит некоректна дума), тръгнали неподготвени да пресичат нелегално държавни граници, че помъкнали и дете, и го уморили накрая. И за всичко това белия работещ данъкоплатец трябва да се чувства виновен!?

16

saki

преди 5 години

Сега следващия рептил от фамилиите Рокфелер, Морган и другите,ще му вземе органите за да може да доживее до 100+

15

Анонимен

преди 5 години

Е как да не са го убили родителите му за да е живо му е трябвало 2.5 литра вода на 5 дни.Това е една голяма бутилка от кола в раницата. Е не са взели. Можели са ама не са взели.

14

Анонимен

преди 5 години

1 от 163 не е кой знае какво. Пак се повтаря правилото "смъртта на един е трагедия, а на милиони - статистика".Сега да депортират останалите 162-***, но и така няма да им дойде акъла.

13

@

преди 5 години

В Сомалия едно *** е умрело от глад , ама за това нищо не пишете .

12

Анонимен

преди 5 години

Който иска да помага на мигранти да им напише чек и да замине за страните им да ги обрижва не сме длъжни всички да им плащаме социалните и да им търпим пещерните културни особености.

11

до Мен

преди 5 години

при тези ***, ако отидеш и поискаш нещо, ще те застрелят и поради тази причина имат толкова незаконни мигранти. А това с детето е нечовешко, но така са англо-саксонската ***.

10

Мен

преди 5 години

Навсичкото отгоре са се опитали да му помогнат очевидно по всякакъв начин включително и хеликоптер!

9

Мен

преди 5 години

Не са виновни тия дето са го задържали, а са виновни тъй наречените мигранти, които са го влачили това дете километри без да му дадат нито храна нито вода. Айде леко да се спрете с толерастията, че вече прекалено идва. Ако искаха детето да оцелее що не идат на кпп-то да помолят за помощ, а минават нелегално!?!