Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters
fallback

Американският президент Доналд Тръмп си постави оценка "шест плюс" за своята дейност като държавен глава за почти двете години, откакто е на власт, предаде ТАСС, като се позова на телевизия "Фокс нюз".

Попитан в интервю за "Фокс нюз" да оцени своята дейност, Тръмп отговори: "Вижте, мразя да правя това, но ще го направя. Поставям си "шест плюс". Това достатъчно ли е? Мога ли да отида още по-високо?"

Той заяви, че "върши отлична работа" като президент и даде за пример силния ръст на американската икономика и напредъка в уреждането на ситуацията на Корейския полуостров.

Тръмп изрази съжаление по повод решението си да не посети Арлингтънското национално гробище във Вашингтон в Деня на ветераните.

"Трябваше да направя това", каза президентът, който рядко съжалява публично за свои решения.

"Бях извънредно зает заради телефонни разговори", обясни Тръмп, който беше разкритикуван, че е нарушил традицията и не е поднесъл венец на Гроба на незнайния воин, както са правили неговите предшественици на този ден.
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Николай

преди 5 години

Тоя лаладжийски Трум5 повече не заслужава!

20

Анонимен

преди 5 години

ПРИ НАС ЩЕ Е ДОБРЕ ДОКАТО УПРАВЛЯВА КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ-ОТИДЕ ЛИ СИ ТОЙ, ЖАЛНА ВИ МАЙКА.

19

Гошо

преди 5 години

Пълен ***.Този, боядисан в оранжево дъртак, носещ перука е нищо повече от измислен реалити герой.С какъв акъл въобще му дадоха да се добере до власт, не ми е понятно.За тези, които го мислят за бизнесмен, знайте че на първо място, той е роден богат.Нито му се е налагало да се бори за нещо в този живот,нито пък да придобие някакви качества.Готови пари, панаири по телевизията, няколко фалита, няколко брака, един с жена 30ина години по-млада.Не говори чужди езици, нулев дипломатически опит и тн.

fallback