Кадър: YouTube
fallback

Тя е млада, амбициозна и напомня на звезда от холивудски филм. Александрия Окасио-Кортес е най-младата дама в американския Конгрес, избрана на скорошните междинни избори.

29-годишната жена е от редиците на демократите и е най-младият член на Камарата на представителите в цялата история на Съединените щати.

Oще по темата

Латиноамериканката е израснала в работническо семейство в един от най-бедните квартали на Ню Йорк – "Бронкс". Учи икономика и международни отношения в Бостън и работи, за да финансира следването си, разказва Bulgaria ON AIR.

Александрия е изключително амбициозна млада дама. На 22-годишна възраст тя създава издателство, а шест години по-късно побеждава на предварителните избори в Ню Йорк. Тя е участвала и в предизборната кампания на кандидат-президента Бърни Сандърс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

37

Анонимен

преди 5 години

Всяка жена която си отваря устата и си държи устата отворена показва колко куха и ниско интелигентна е.

36

She has

преди 5 години

IQ 90

35

Анонимен

преди 5 години

Ало, сайтът! Не мислете, че не се сещаме:Ако беше бяла (White) , а не латиноамериканка (Latino), и не беше от Демократическата партия (Хилари Клинтън), опонент на Републиканската (Доналд Тръмп), изобщо нямаше да ни занимавате с нея колко е млада, умна, красива ... (виж снимката към предишния материал за нея).Човек неволно прави аналогия с вашите публикации за "роми". за "бежанци" ... и други "нестандартни" толерирани.

fallback