Доналд Тръмп. Снимка: Reuters
fallback

Американският президент Доналд Тръмп нарече "огромен успех" резултатите от произведените вчера междинни избори, предадоха световните агенции.

"Огромен успех тази вечер. Благодаря на всички!", написа в Тwitter държавният глава, който хвърли много усилия в предизборната кампания на своята Републиканска партия.

Oще по темата

Според прогнозни резултати републиканците запазват контрола си в Сената, но губят мнозинството си в Камарата на представителите.

Телевизия Си Ен Ен прогнозира, че републиканците могат да спечелят 21 губернаторски поста от общо 36 щата, в които се гласува вчера за губернатор.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

не може да бъде!

преди 5 години

Тръмп може да бъде доволен от изборите ,от американската демокрация и от неограничените възможности ,които те разкриват.В щата Невада изборът за конгресмен с 68,3% от гласовете и спечелен от Deni Hof на 72г. от РП,,собственик на 7 публични дома!И освен това той е умрял 3 седмици преди изборите!!?...Никога нЕма да ги стигнем американците!Б

50

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е руски агент. Човек на Путин.Оставка.

49

Анонимен

преди 5 години

До До 39Много лесно, червена пеперудке. Като започнат а го съдят за държавна измяна в полза на Масква, а повярвай ми че има такава и той сам ще си подаде оставката за да си спаси кожата.

fallback