Снимка: Bulgaria On Air
fallback

Хиляди жители на Северна и Южна Каролина, както и щата Вирджиния са евакуирани заради идващия мощен ураган "Флорънс“. Опасността е от 4та степен и вече е обявено извънредно положение.

Местните власти ще мобилизират допълнителни подразделения на Националната гвардия, които да помогнат на населението при необходимост.

Наредена е и евакуацията на над 1 милион души, живеещи на пътя на стихията. Хората започнаха да се запасяват с храни и стоки от първа необходимост.

"Флорънс" приближава източното крайбрежие на САЩ. Зародилата се в Атлантическия океан стихия е най-силната буря, която ще удари района от десетилетия насам. Ветровете на урагана достигат скорост от близо 200 км/ч.

В момента бурята преминава между Бахамите и Бермудските острови и се очаква да достигне континенталната част на САЩ в ранните часове на четвъртък.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Рамбо от аляска

преди 5 години

Тя природата,ще заличи Америка,много невинна кръв е пролята там.Тя забавя но не забравя

24

ПЕНКО

преди 5 години

ИСКАМ ДА ПОМОЛЯ РУСИЯ ДА НЕ ЗЛАРАДСТВА , ЧЕ МОЖЕ ТОЛКОВА ДА УСИЛИ ЕДИН УРАГАН КЪМ НЯКАКВО СИ КРАЙБРЕЖИЕ !!!??? НЕ Е КОРЕКТНО КЪМ УБИЙЦИТЕ НА 120 МИЛИОНА ИНДИАНЦИ ...ТЕ СА ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ТОЛКОВА ТАЛАНЛИВИ РАСИ !!!???ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАКВА ВЕЛИКА МУЗИКА И ИЗКУСТВО СА СЪЗДАЛИ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА ...А ЗА МЪРТВИТЕ ИНДИАНЦИ -ЕДНО -"Ж А Л К О -КОРЕНЯЦИ" !!!

23

До 20

преди 5 години

Нали не забравяш че по твоята логика твоите негативни мисли ще се стоварят върху поколенията ти също така. Трудно а?

fallback