Снимка: архив, Reuters
fallback

Двама души изчезнаха безследно и най-малко 13 бяха ранени снощи в Калифорния, след като две увеселителни корабчета се сблъскаха челно в река Колорадо близо до границата с щата Аризона, предаде АП.

От противопожарната служба в окръг Сан Бернардино казаха, че силата на удара е била толкова голяма, че единият плавателен съд е потънал, а другият е получил големи повреди. Един от ранените е пострадал тежко и е бил транспортиран до болница в Лас Вегас.

Катастрофата е станала в парк "Моаби", популярна дестинация за водни развлечения на около 467 км източно от Лос Анжелос.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Руска бърза помощ

преди 5 години

Много интересни новини ще откриете в Чукотка, Новосибирск и Магадан - там когато викнат Бърза помощ за спукан апандисит или инфаркт, линейката пътува 1 седмица до селото на пострадалия а после 1 седмица го превозва до болницата. Това е ако няма сняг - падне ли снега, линейката пристига след 6 месеца. До тогава пациента го лекуват с компреси, вендузи и настойки по метода на Знахаров а по-образованите: с йод и Аспирин.

9

Анонимен

преди 5 години

***, вземи научи испански та като превеждате дани занимавате поне с хора близки до нашия манталитет - южняци. Стига с безсмислени новини за САЩ. Културен империализъм е това и вие сте лакеите

8

Анонимен

преди 5 години

Стига с новини от САЩ и Англия. Срамота!

fallback