10

Руска бърза помощ

преди 5 години

Много интересни новини ще откриете в Чукотка, Новосибирск и Магадан - там когато викнат Бърза помощ за спукан апандисит или инфаркт, линейката пътува 1 седмица до селото на пострадалия а после 1 седмица го превозва до болницата. Това е ако няма сняг - падне ли снега, линейката пристига след 6 месеца. До тогава пациента го лекуват с компреси, вендузи и настойки по метода на Знахаров а по-образованите: с йод и Аспирин.

9

Анонимен

преди 5 години

***, вземи научи испански та като превеждате дани занимавате поне с хора близки до нашия манталитет - южняци. Стига с безсмислени новини за САЩ. Културен империализъм е това и вие сте лакеите

8

Анонимен

преди 5 години

Стига с новини от САЩ и Англия. Срамота!

7

До4-свобода на слово

преди 5 години

Ако ,,словото" е вашият речник в социалните мрежи,тежко и на България.Между свобода и СЛОБОДИЯ има огромна разлика.Вашето поколение има днешното време за даденост и пише БЕЗНАКАЗАНО,кавото му скимне.Писанията в новинарските сайтове са като в гаров или войнишки нужник ,макар и да не знаете що е то казарма.Свобода искал той,д.р.и.с.л.ьо,никога не е имало по безнаказана слободия от днес.

6

Анонимен

преди 5 години

А за "войната по пътищата" на Америка няма ли да напишете тещо?

5

Другари!!!

преди 5 години

Сто на сто екипажа е бил от Герб.Ей и там почнаха да правят катастрофи.Какво чака БСП -отговорност за капитана ,от една планета е с Борисов.

4

Сейнт Питър

преди 5 години

Споко,тия двамата,дето изчезнаха във водата се появиха на небето - при мен са вече

3

Жибор

преди 5 години

Колко души изчезват или загиват годишно при корабни инциденти по реките Енисей и Лена- това що не го напишете? Или вие сте прости и първосигнални та Путин само на вас не дава тази информация?

2

шматка

преди 5 години

Путин нямаше ли го някъде наоколо.

1

още по-важно

преди 5 години

Две кози се загубиха в Хималаите.