Снимка: Reuters
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви, че е разрешил на адвоката на Белия дом Дон Макган и на други членове на персонала на президентството да "сътрудничат изцяло" на разследването относно подозренията за съглашателство между неговата предизборна кампания и Русия, предаде Франс прес.

"Позволих на адвоката на Белия дом Дон Макган и на всички други членове на персонала на Белия дом да сътрудничат изцяло на специалния прокурор", написа в Туитър Тръмп, визирайки прокурора Робърт Мълър.

"Освен това предадохме незабавно над един милион страници документи. Това е най-прозрачното нещо в историята. Няма съглашателство, няма възпрепятстване. Лов на вещици", написа Тръмп.

Според в. "Ню Йорк таймс" Макган е бил разпитван поне три пъти за общо 30 часа. Той бил предоставил документи, свързани с това дали Тръмп е възпрепятствал правосъдието.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Пародия

преди 5 години

Кервана си върви ,кучетата лаят!Разследвания,глупости и медийни идиощини.Има връзка няма връзка. Тръмп е едно плашило дето и децата не се плашат от него.Путин му даде едно рамо,знаейки че ще разстрои Америка и света за 4г. Така е в политиката.Трябва ти един полезен *** за да ти върви далаверата.Един авер от щатите ми каза че преди 2г. толкова честните медиите са ги били убедили че Хилъри ще спечели че много от феновете и ,вкл. и той,не отишли до урните.Там е заровено кучето а не в ГРУ и Путин.

20

u4en

преди 5 години

До Анонимен 19.....АНОНИМЕН ТЪПЧОооооо.....много отдавна страна се завзема СЪС ТЪРГОВИЯ ! Я се огледай около тебе - колко неща са американски и с амер. патент . А войните са за ДИВАЦИТЕ !

19

Анонимен

преди 5 години

Русия пак е враг заради икономически и природно ресурсни блага .Америка отдавна го кара на командно дишане - всичко е на заем, а петрола в тексас е кът .Затова трябват войни ,инвазии на чужди страни с ресурси и НАБИРАНЕ НА БАЛЪЦИ ДА СЕ ПРАЩАТ ЗАД ОКЕАНА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ДА ПАЗЯТ ЗАГРАБЕНОТО ЧУЖДО БАРЕЛЧЕ С ПЕТРОЛДогодина В САЩ ще имат вътрешно партийни избори -калабалъка ще е голям.Дано да не му разбъркат много. Всичко досега е много добро което прави.

fallback