21

Пародия

преди 5 години

Кервана си върви ,кучетата лаят!Разследвания,глупости и медийни идиощини.Има връзка няма връзка. Тръмп е едно плашило дето и децата не се плашат от него.Путин му даде едно рамо,знаейки че ще разстрои Америка и света за 4г. Така е в политиката.Трябва ти един полезен *** за да ти върви далаверата.Един авер от щатите ми каза че преди 2г. толкова честните медиите са ги били убедили че Хилъри ще спечели че много от феновете и ,вкл. и той,не отишли до урните.Там е заровено кучето а не в ГРУ и Путин.

20

u4en

преди 5 години

До Анонимен 19.....АНОНИМЕН ТЪПЧОооооо.....много отдавна страна се завзема СЪС ТЪРГОВИЯ ! Я се огледай около тебе - колко неща са американски и с амер. патент . А войните са за ДИВАЦИТЕ !

19

Анонимен

преди 5 години

Русия пак е враг заради икономически и природно ресурсни блага .Америка отдавна го кара на командно дишане - всичко е на заем, а петрола в тексас е кът .Затова трябват войни ,инвазии на чужди страни с ресурси и НАБИРАНЕ НА БАЛЪЦИ ДА СЕ ПРАЩАТ ЗАД ОКЕАНА В БЛИЗКИЯТ ИЗТОК ДА ПАЗЯТ ЗАГРАБЕНОТО ЧУЖДО БАРЕЛЧЕ С ПЕТРОЛДогодина В САЩ ще имат вътрешно партийни избори -калабалъка ще е голям.Дано да не му разбъркат много. Всичко досега е много добро което прави.

18

Анонимен

преди 5 години

Тръмп си е руско ***

17

за жалост

преди 5 години

за жалост се оказва че тръмп е една безгласна буква заложник на антируски лобита в конгреса и бизнеса.

16

сиромах

преди 5 години

Преди малко четох в един сайт изказване на американски специалисти,че Китай -Северна Корея и Иран можели да се намесят в изборите в САЩ!Щом като това могат да го направи и Русия за какво толкова се пъчат в САЩ?!Къде са тръгнали с тия слаби коне да се опитват да командуват по целият свят!

15

До ЦРУ

преди 5 години

Калифорния,Тексас - ами те са на Мексико - скоро ще се събират с Родата - както двете Германии през 1989..Мдааа - да живееш във време на промени - старо еврейско проклятие...

14

ЦРУ

преди 5 години

До До ЦРУ..... Не му отдава чест . а му казва - ЧАО ! След щата Калифорниа....щата Ню Йорк ...сега и щата Тексас задминаха по БВП Раша ! Раша по пързалката ....към ссср .

13

До ЦРУ

преди 5 години

На Путин ли отдава чест - че не се разбира?

12

Анонимен

преди 5 години

Тръмп е марионетка на Путин!

11

ЦРУ

преди 5 години

Все повече ни харесва този германо -шотландски - трънски американец ! Как защитава само САЩ с митата с-у всички . който до сега само са печелили от търговията с САЩ ! ДАВАЙ Дончо !!! Прати Раша при СССР и ще станеш велик като Рейгън !

10

Анонимен

преди 5 години

Тръмп пие течно злато и затуй косата му е златна.

9

Анонимен

преди 5 години

Сещам се за един от феновете на Хилари Клинтън какви простотии измисля срещу Тръмп. Последното което четох, е че много нестандартно си бил носил панталона Тръмп, а това означавало, че той криел нещо там.

8

Анонимен

преди 5 години

В България по-харесвания е Тръмп,дори Тръмп-клуб си направиха,една лоша дума или критика никой не е казал за него освен Ненчев вчера,който го обвини в руска намеса.

7

Анонимен

преди 5 години

Откакто се е качил на власт,не го оставиха на мира да си работи спокойно,непрекъснато е под преса.Целта е свалянето му.От друга страна пък Меркел се разбираше по-добре с Обама,не знам кой е по-добрия,но Тръмп ми е симпатичен,защото е от военните.

6

Анонимен

преди 5 години

Е какво толкова не го харесват американците? Като го е назначил Путин за президент на трансатлантическата губерния САЩ значи става за президент.Путин не греши -НИКОГА!

5

Мда

преди 5 години

Тръмп е голяма работа,но дори той(напътстван от Ротшилд) няма да успее да спаси Америка!Положението е изтървано,прекалено много време бе изгубено при управлението на Соросовите меке.рета(демократите).

4

Ха-ха

преди 5 години

До ОтврадМай имаш проблеми с възприемането и паметта?Леко напомняне:Иванка Тръмп е дъщеря на Доналд Тръмп от първата му съпруга Ивана Тръмп.Защо ИВАНА си е легнала с Доналд е пределно ясно.

3

Социолог

преди 5 години

Митьо Пощова е два пъти по компетентен от този еврейски галлош !

2

Бате Гойко

преди 5 години

Едва ли се е прежалила, все пак му е дъщеря ;)