Снимка: Twitter
fallback

Общ преглед

Уолтър Карр от Ню Орлиънс губи дома си при урагана Катрина. Намира си работа в Белхопс – фирма, занимаваща се с преместване на мебели. Работата, обаче, е в Алабама, а точно преди първия работен ден автомобилът на момчето се разваля.

Това не го спира, а отдадеността му трогва хиляди американци. Вместо да се обади и да предупреди, че няма да отиде на работа, Уолтър решава да върви пеша в продължение на 14 мили (22 километра) до фирмата.

За да стигне навреме за първия си работен ден тръгва в 12:00 ч. през нощта. След 4 часа момчето е спряно от полицията и е откаран да закуси преди работа, след това властите го завели до къщата, от която трябвало да изнесе мебелите – дома на Джени Ламей.

Така Карр пристигнал по-рано от предвиденото и домакинята му предложила да легне и да поспи, преди да се захване с местенето. Момчето обаче отказало. Жената била изумена от отдаденото отношение на младежа и от трогателната му история. Споделила огромната си благодарност и възхищение във Facebook.

"Не мога да опиша колко ме докосна историята на Уолтър. Той е скромен, мил и забавен младеж с големи мечти. Момчето работи здраво!!" Така историята стигнала до изпълнителния директор на фирмата.

"Горд съм, че с Уолтър Карр сме в един и същи отбор. Винаги сме поставяли летвата високо и сме се старали да предоставяме качествени услуги. С тази своя постъпка момчето наистина я вдигна!", пише Люк Марклин в профила си в Twitter.

Изпълнителният директор, обаче, решава да изрази благодарността си и по друг начин. Така Уолтър се сдобива с нов автомобил в знак на признателност за неговата всеотдайност към работата.

"Това беше първата ми работа от много време насам. Исках да покажа, че не са ми дали този шанс напразно", споделя младежът пред местните издания. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

49

От варна

преди 5 години

2 години работех всеки ден по 13 - 14 часа вместо 8 по мое желание. Имах браво но не и увеличение. Направих много за фирмата, като нови проекти, които намалиха загубите, намалихме рекламациите, подменихме доста остарели системи ! Накрая нищо, защото не зависи от българският работодател а реално всичко е собственост на чужди работодатели и инвеститори, които не виждат и не разбират или не ги интересува чак толкова. За тях са по - важни по-развитите пазари и в тях инвестират.

48

Анонимен

преди 5 години

Браво аз не бих го направила

47

Анонимен

преди 5 години

До 22,32:абсолютен....,някакъв некадърник пише смешки,дето мама и тате не са го научили на труд,а само как да унижава хората,жалък самохвалко смешен си,будиш чак съжаление,може да имаш пари,но те не правят човека и щастие не дават,а който си е свикнал с малко и с малко ще е щастлив,а вие пред хората се правите че сте добре,а всъщност сте пълни нещастници.Ха ха.

fallback