Снимка: БТА
fallback

Хилари Клинтън заяви, че САЩ не заслужават президент като Доналд Тръмп и нарече мандата му "опасни времена", предаде Асошиейтед прес.

Клинтън, която беше кандидат на демократите за президент на САЩ през 2016 г., заяви това на конференция в индийския град Мумбай.

Тя каза, че президентът републиканец има "голям афинитет към диктаторите". По думите й Тръмп "наистина харесва техните авторитарни позиции и поведение". Според нея обаче в случая с руския президент Владимир Путин и Русия става дума за нещо "повече от това".

Клинтън разкритикува характерните за риалити шоута методи, използвани от Тръмп в предизборната кампания, и зададе въпроса дали не е трябвало да предложи повече забавление на избирателите, откликнали на грубия стил на нейния съперник.

Според нея писмото, изпратено на 28 октомври 2016 г. от бившия директор на ФБР Джеймс Коми до Конгреса, засягащо частния й имейл сървър, й е коствало подкрепата на белите избирателки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

В . Б

преди 6 години

не ми пука за хилари или доналд ас на Барак Обама си давам умъ и душата .

45

Krom

преди 6 години

Те със сигурност и теб не заслужават Скъпа Хилари. Очевидно стана, че припадничава особа с уклон към война за избиване на комплекси и дълбоко заровен в мърсотията хобот също не е техния избор. Приеми най накрая поражението си и спри да ровиш.

44

Анонимен

преди 6 години

На тези избори американците наистина трябваше да избират между по-малкото зло, както никога досега. Е, избраха го. Щом те са те избрали, ясно в коя категория попадаш.

fallback