46

В . Б

преди 6 години

не ми пука за хилари или доналд ас на Барак Обама си давам умъ и душата .

45

Krom

преди 6 години

Те със сигурност и теб не заслужават Скъпа Хилари. Очевидно стана, че припадничава особа с уклон към война за избиване на комплекси и дълбоко заровен в мърсотията хобот също не е техния избор. Приеми най накрая поражението си и спри да ровиш.

44

Анонимен

преди 6 години

На тези избори американците наистина трябваше да избират между по-малкото зло, както никога досега. Е, избраха го. Щом те са те избрали, ясно в коя категория попадаш.

43

popa ot razgrad

преди 6 години

напротив...САЩ заслужават президентсвото на Трумп както никога досега...той е олицетворение на американците които са множество...арогантни, невежи, слабо образовани, груби, нетактични...

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 42Само да те светна сорос е от люспестата клика на килърито. Пак не си го схванал правилно.

41

123

преди 6 години

Верно е. Твърде е добър за вас *** такива.

40

има Господ

преди 6 години

Ако тая сбъркана луда баба беше станала президент,света вече нямаше да го има!

39

Анонимен

преди 6 години

Абе много фенове на Тръмп тука бе!!!Време е фондацията на Сорос да надникне тук, да се възмути и да подпише договор и с Днес.бг като снесе едни пари, че да почнат да ви банват и тук, както в Дневник, Медиапул и др. които вече подписаха договор с "Америка за България" до 2021г

38

Анонимен

преди 6 години

До А.ЛиберастЩе се пукне не толкова от злоба, а страх от белезници. Почна вече подновеното разследване за престъпленията и. Не че мейнстрийм медиите ще ви информират скоро. Ама тя го знае добре. Вече и призовките на Обамовата администрация са пратени. А и до самия Обама може да се стигне.

37

Анонимен

преди 6 години

До АнонименЩе ги плете чорапките, ама затвора. И то ако и позволят да внесе там куки за плетене.

36

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35"Килъри не спира с нападките си..."Абе не е лесна и нейната, за разлика на неинформираните от медиите хора, тя знае че разследването за нея е подновено и то с факти за престъпления, а не с партенки от руските служби срещу Тръмп, за които е плащала милиони.Тъй че приритва на умряло!

35

Анонимен

преди 6 години

Баба Килъри загуби и от Обама, а дядо Тръмп я прати в пенсия да плете чорапи за внучетата си!

34

Анонимен

преди 6 години

"Хилари: САЩ не заслужават президенството на Тръмп"И аз мисля така! Но пък случайно удариха джакпота с Тръмп. И по този начин помогнаха не само на себе си, но и на Света!За това поне, трябва трябва да им се поклоним.

33

Анонимен

преди 6 години

Килъри не спира с нападките си... Не може да преодолее загубата си от изборите...

32

Гост+

преди 6 години

Напротив, Тръмп е много добре дошъл в алтернатива на Хилари

31

Анонимен

преди 6 години

ами не се остава човекът да го правят на *** и гледа да върне величието на нацията. Да вземат лаборанта Заврян Костов и на първия ден ще има революция. Само ние избираме човек гол като пушка за премиер. Не ни стигаше завряния зет, ами си докарахме един безработен лъжец от Мадрид, после един *** си направи първия работен като премиер. И не се оплакваме, а тази при един малко по-различен и вече реве.

30

Додо

преди 6 години

"Хилари: САЩ не заслужават президенството на Тръмп"===Сешънс захапа Фондацията Клинтън, която е една от най-близките до Сатаната организации, отговорна за хиляди убити, обръчи от педофилия, войни (вкл. Югославските), и на Хиларито и замириса на прокурор и дъъълги години пандиз и се разквича! Крайно време беше, а и Тръмп го обеща още на предизборната кампания в дебата от 9 Oктомври, 2016 в Сейнт Луис, Мисури! Слогана за MAGA2020 ще бъде "Промисис Кепт"! А за Хилари -май ще има безплатен курорт

29

Анонимен

преди 6 години

Trump the better President !!!

28

Анонимен

преди 6 години

Ами те тея опасните времена кой ги създаде? Май мъжлето ти и следващия, нобелиста, дето ти му беше тутурутка...

27

Анонимен

преди 6 години

И какво очаква мада клинтън? Да седне утре на престола тя? Надежди. Говежди...