Снимка: Reuters, архив
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп побърза да разграничи себе си и Белия дом от разследвания бивш шеф на предизборната му кампания Пол Манафорт, като заяви, че нарушенията, в които е обвинен Манафорт, са отпреди години и настоя, че няма съглашателство между предизборния му екип и Русия, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Oще по темата

В отговор на новината, че разследващият взаимодействията между предизборния екип на Тръмп и Русия специален прокурор Робърт Мълър е повдигнал обвинения на Манафорт и на друг сътрудник от предизборния екип, Тръмп се опита да насочи вниманието в друга посока, като запита в Туитър защо Хилари Клинтън и Демократическата партия не са център на разследването.

"Съжалявам, но това е отпреди години, преди Пол Манафорт да е бил част от предизборната кампания на Тръмп. Защо обаче Мошеничката Хилари и демократите не са фокусът???", гласи туитът на Тръмп. По-нататък той добавя: "Също така, НЯМА СЪГЛАШАТЕЛСТВО!"


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 6 години

Тръмп може да има добри намерения, но скоро ще разбере, че от президента на САЩ не зависи почти нищо.

15

Анонимен

преди 6 години

Хилъри Клинтън трябва да бъде разследвана за престъпления с/у човечеството, тя и нейната администрация заедно с Нобеловия Лауреат Барак Обама провокираха и финансираха цветни революции в Либия, Сирия и Украйна.Резултат-милиони невинни жертви.

14

Анонимен

преди 6 години

Ми тя и чистачката на Белият дом не е на фокус.

fallback