Кадър: YouTube
fallback

Президентът на САЩ Доналд Тръмп, съпроводен от съпругата си Мелания и сина им Барън, даде началото на традиционното великденско търкаляне на яйца в Белия дом.

Един жест на Мелания обаче не остана незабелязан – когато разбра, че съпругът й е забравил да сложи ръката на сърцето си по време на изпълнението на химна, тя лекичко го побутна.

Някои коментатори побързаха да напишат в тази връзка, че Тръмп трябва да бъде бутнат и от президентския пост.

Този обичай - великденското търкаляне на яйца в Белия дом, датира от далечната 1878 г., когато началото на традицията е поставено при президента Ръдърфорд Хейс. Оттогава хиляди деца, придружени от своите родители, са участвали в търкалянето на дървени яйца на Великден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

да злобеят

преди 7 години

На рашките както си му е обичая, им остава да злобеят.Много харесваха Тръмп, пък забравиха как услужливо Обама им предложи да се разполагат по целия свят. И вместо благодарност разказваха вицове за него.Сега пак. Несериозни хора и неподходящи за съюзник.

16

Анонимен

преди 7 години

До до 2Случайно да си чел, как тия от "стария свят" до 19 век не са познавали сапуна, мажели са се с разни ароматни течности да заглушат смpадта от телата си, не са познавали изобщо банята като помещение, аристокрацията им е носела със себе си специални пръчки, за да си чешат въшkите по гърба, а ексkрементите са си изхвърляли през крепостните стени, та до тях са се образували огромни хълмове...

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 5Чаровник е, топъл човек, та дори горещ... Така се е засилил да сгрее планетата, ама нещо не му стигат знанията, че сегашното топло не подбира, ще стигне и неговия континент, и фамилията му. Жалко, хубава и умна жена има, дано му налее малко разум, че щерка му, нещо в парата изби, не разбира физика мацката, и си пъха луксозната гага, там, където ще я заклещи.

fallback