Снимка: Reuters
fallback

Американският президент Доналд Тръмп подписа законопроект за финансиране на американската космическа агенция НАСА.

В документа се посочва, че една от целите на агенцията е изследването на Марс и изпращането на пилотиран кораб до тази планета, съобщиха осведомителните агенции.

Законът одобрява бюджет на НАСА за 2017 финансова година, която започна на 1 октомври, в размер на 19,5 милиарда долара. Неотдавна Тръмп изпрати в Конгреса предложи за 2018 г. на космическата агенция да бъдат отпуснати 19,1 милиарда долара.

С подписания закон се одобрява продължаването на работата на Международната космическа станция поне до 2024 година и евентуално използване на частни космически кораби за изпращане на астронавти до станцията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Кирче

преди 7 години

Ми то дали ще те лъже тоя, дали ще са еврофутбол, дали ще са 24 трейд, дали ще са националналотария, банки... кой ли не ни лъже. То не остана нищо свято, а богатитеискат да станата по-богати на грба на бедните хорица.

27

Радио Нов Ера

преди 7 години

Тия всички лъжат. Аз исках да изкарам някой лев отгоре, защото не ми достигат парите за да гледам семейството си, благодарение на калпавото управление на държавниците ни в големи кавички. Опарих се от някакви си СГЛ МС ИЮ, дето и лиценз нямат даже да търгуват с акции. После се оказа, че са нелегални тук. Аман от измами и измамни управници!

26

Украина

преди 7 години

Лихвите се брутални. Що за глупости. Както и че заплатата у София била 1000лв средна... как не съм забелязал подобна тенденция. Най-добре са само мошеници, като 24 трейд с шефа си Тави Петреску , дето те лъжат за да купуваш акции. То на тия скоро икономическа полиция им е направила проверка по офисите. Трябва да плащат глоби и ги съдят,м ама въпреки това лъжат хората да им дават още пари. Белким някой балама се навие. После, като почне да печели пари и вложи реални пари и е до там. Рязко почват

fallback