Уилбър Рос. Снимка: архив, Reuters
fallback

Американският Сенат утвърди милиардера инвеститор Уилбър Рос за министър на търговията, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Кандидатурата на Рос беше одобрена със 72 на 27 гласа в горната камара на американския Конгрес.

Рос каза, че правителството на президента Доналд Тръмп ще работи бързо за преправяне на Северноамериканското споразумение за свободна търговия (НАФТА). Той също така е силно критичен към търговските практики на Китай.

Рос има значителни бизнес връзки по света, а богатството му се оценява на 2,9 милиарда долара.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

JIvanov Warning

преди 7 години

огледайте шествие на жени във Вашингтон>за разлика от минали години ще видите стотици хиляди здрави усмихнати жени..<САЩ имаха много проблеми с отравянена стотици милиони с изклщючително вредни храни и напитки, вкл със птичи и свински ваксини..Да се пази вътрешниоя пазар от опасни хранитлени продукти и напитки вкл с подсладители и други пси активни наркоспец добавки..Има риск от поразяване на стотици милиони с микро и нано чипове и полуживи импланти .

6

До God

преди 7 години

Да сме живи и здрави след 4-ри години пак да поговорим по темата. Няма да се учудя ако не си спомняш за надеждата "точно с тези хора да се промени световният ред". Всяка промяна и особено оценяваната като правилна, изисква нескончаем поток на парични средства, които да бъдат наливани известно време поне докато се достигне някаква повратна точка. Ти твърдиш, че едни хора от добро сърце и воля ще си оставят интересите и дивидентите за да харчат пари за спорни или неинтересуващи ги публични каузи?

5

Анонимен

преди 7 години

Истина ли е, че е на 79 г.?

fallback