fallback

Общ преглед

Мнозина анализатори са убедени, че дъщерята на Доналд Тръмп - Иванка ще поеме ролята, отредена в Белия дом по традиция за първата дама на Америка.

Бивш модел, бизнес дама и майка, Иванка Тръмп със сигурност ще успее да се възползва в най-голяма степен от позицията на баща си.

Независимо обаче каква ще е бъдещата й роля в Белия дом, снощи на бала по повод встъпването на Тръмп в длъжност Иванка блестеше със своята елегантност и стил – тя и съпругът й Джаред Къшнър привлякоха вниманието.

Вижте как изглеждаше Иванка Тръмп снощи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

56

спиш ли?

преди 7 години

Каквото и да говорите за Тръмп, едно е сигурно - хетеро е и има изискан вкус за жените - две от тях са красиви славянки. Това е достатъчно! Мъж с вкус и с мноооого пари!

55

Анонимен

преди 7 години

До гонзо

54

гонзо

преди 7 години

Не е луд тоз дето яде баницата.Мераците на дъртия къмдъщеря му не са фикция.Злите езици твърдят че тя не му е биологична щерка а е на някой от десетките праскали бившата чешка манекенка и агентка на КГБ Ивана.в предвид подозрителната и прилика с Мария Шарапова,чийто баща също е бил и вероятно все още е от КГБ,най-вероятно истинския и баща е руснак.Овалните лица са характерни за изтомните славяни а чехите и западняците са с ръбати такива.

fallback