56

спиш ли?

преди 7 години

Каквото и да говорите за Тръмп, едно е сигурно - хетеро е и има изискан вкус за жените - две от тях са красиви славянки. Това е достатъчно! Мъж с вкус и с мноооого пари!

55

Анонимен

преди 7 години

До гонзо

54

гонзо

преди 7 години

Не е луд тоз дето яде баницата.Мераците на дъртия къмдъщеря му не са фикция.Злите езици твърдят че тя не му е биологична щерка а е на някой от десетките праскали бившата чешка манекенка и агентка на КГБ Ивана.в предвид подозрителната и прилика с Мария Шарапова,чийто баща също е бил и вероятно все още е от КГБ,най-вероятно истинския и баща е руснак.Овалните лица са характерни за изтомните славяни а чехите и западняците са с ръбати такива.

53

Хех

преди 7 години

На мен много ми харесва. Разбира се външноста далеч не е всичко, но няма нищо общо с (дословно цитирам) мaймунaта на токчета.

52

Анонимен

преди 7 години

Ама пък какви красавици и дами са жена му и дъщеря му,просто нямам думи

51

съвет

преди 7 години

До Смях Не мисли какво има Тръмп в спалнята, а мисли кой ще те опъне теб в спалнята.

50

BG

преди 7 години

До Янки Пълен *** си !

49

Янки

преди 7 години

Американците не се усещат, че Тръмп поставя основите на една политическа династия и готви деца и зет да векуват като президенти. Този заграби властта с измами и сега няма да я пусне . Иванка е на тате дъщеричката. Има снимки седнала на коленете му. Неговите коментари са смущаващи-"ако не ми беше дъщеря бих я ...." И този човек държи огромна власт в ръцете си:(. Америка , Америка...

48

Смях

преди 7 години

Гледах т.н. бал на Тръмп , ами то беше като на погребение!Все едно гледаш педофил докопал до младо гадже-Тръмп до Мелания, с дървена стойка, изкуствена усмивка и театрални жестове. Дори не ми се мисли , че тези двама имат нещо общо в спалнята. В същото време той показва пренебрежение към жена си и предлага Иванка за първа дама. Мелания само за разплод ли е? Иванка е израстнала на тате на колената, има самочувствие, пари и еврейски съпруг. Какво по-вече му трябва на човек?

47

БАЙ ДОБРИ

преди 7 години

ИВАНКА и барабар с МАЩЕХАТА и с КЕФ да ги прасне човек..ОХХХ,Котьоооо!!

46

Гост

преди 7 години

Иванка Тръмп ще поеме ровята на първа дама, когато Джеръд Къшнър стане президент на САЩ))). За момента, е преуспяла млада бизнесдама, с приятни деца, смела, много арогантна, и носи чудесен тоалет, макар че видях подобен на Оскарите, и тя го дава консервативно)))(може би именно, защото осъзнава, че не е точно първа дама))

45

gal

преди 7 години

извинявайте ама как може да допускате подобни нагли и пошли изпълнения защо на всичките ви новини свързани с някакви лечения пише че предлагате домашно лечение с домашни рецепти и като влезеш в линка виждаш реклама на поредният зарибяващ лекарствен продукт с неизвестно съдържане и производство то бива наглост и лъжа ама хайде спрете се вече не всички са *** както се надявате

44

тя

преди 7 години

Най- красиви са жените в които има славянски ген!

43

Анонимен

преди 7 години

НАЙ ГОЛЕМИТЕ КОМПЛЕКСИ ГИ ИЗБИВАТ РУСНАЦИТЕ.. ТЕХНАТА АРИСТОКРАЦИЯ НЕ Е КАТО , ЕВРОПЕЙСКАТА. ВЪПРЕКИ ЖЕЛАНИЕТО СИ ДА ПОДРАЖАВА.

42

Анонимен

преди 7 години

Славянките бяха цариците на бала.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен н-р 35-Майка и е чешката скиорка Ивана Тръмп-първата жена на Д.Тръмп.Иванка е едно от трите им деца и е кръстена на майка си.

40

АТАКИСТ

преди 7 години

Гаске свърши горивото. Жалко! А Григор тъкмо се разигра след 2 часа!

39

АТАКИСТ

преди 7 години

бекхенд...

38

АТАКИСТ

преди 7 години

Нещо невероятно е този мач! Най-великите с еднорък бедхенд се считат само трима в света- Гаске, Федерер и Вавринка. В момента Григор убива на бекхнед Гаске и го води с 2-0 сета. Зловеща история за нашия в момента!

37

Анонимен

преди 7 години

Гаске не знае къде се намира. Гришата го разпилява!