Снимка: Reuters, архив
fallback

Федералната прокуратура в Маями повдигна обвинения срещу стрелеца от летище Форт Лодърдейл-Холивуд, които може да му донесат смъртна присъда, ако бъде признат за виновен, предаде БТА като цитира Асошиейтед прес.

Oще по темата

26-годишният Естебан Сантяго е обвинен в извършването на акт на насилие на международно летище, довел до смърт, максималното наказание за което може да е екзекуция или доживотен затвор.

Повдигнати са и две обвинения за нарушения на режима за огнестрелното оръжие.

Сантяго е задържан без право на освобождаване под гаранция и ще се яви пред съдия утре.

В петък  26-годишният Естебан Сантяго откри огън в една от залите на международното летище. При стрелбата загинаха пет души, а десетки бяха ранени.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Анонимен

преди 7 години

Роден е в християнско семейство и е Пуерто Риканец, но е приел исляма. Ясно че е простовато момче, но това не означава че има психически проблеми. Доста хладнокръвно е планирал. Вижте снимките му облечен като та.ли.бан по други медии.

9

Рашо

преди 7 години

Е това е, арестуван, съден, екзекутиран. Чиста работа, ако беше в европа щяха да се събират да пеят, да подсмърчат ,да циврят и пак нищо.

8

Анонимен

преди 7 години

neka parvo da go podpomognat da stane 4len na pandis harem i posle da se opovesti musulmanin ili musulmanka, hristianin i hristianak.

fallback