10

Анонимен

преди 7 години

Роден е в християнско семейство и е Пуерто Риканец, но е приел исляма. Ясно че е простовато момче, но това не означава че има психически проблеми. Доста хладнокръвно е планирал. Вижте снимките му облечен като та.ли.бан по други медии.

9

Рашо

преди 7 години

Е това е, арестуван, съден, екзекутиран. Чиста работа, ако беше в европа щяха да се събират да пеят, да подсмърчат ,да циврят и пак нищо.

8

Анонимен

преди 7 години

neka parvo da go podpomognat da stane 4len na pandis harem i posle da se opovesti musulmanin ili musulmanka, hristianin i hristianak.

7

M

преди 7 години

До ПитащаТук крият щото сме на исляма до ***.. Ако ги дразним може да ни прегазят за секунди в тези чудни времена не е сигурно, кой ще се застъпи за нас. Доста неща ще се променят в световен мащаб след като Тръмп встъпи в длъжност. И то на към позитивност...

6

Анонимен

преди 7 години

Е какво правосъдие е това?В България ще получи най-много условна присъда. Все пак не трябва да му нарушаваме човешките права.

5

буден гражданин

преди 7 години

Ако беше мюсюлманин щяха да пишат че е ислямски терорист. Сега защо не пишат че е християнски екстремист?

4

Анонимен

преди 7 години

Сега ще се прави на луд и болен за да отърве инжекцията.Дано не му повярват.Ама и те изпедерастяха яко както цяла Европа махнаха си смъртните присъди.Поседял няколко месеца на палатка в Ирак поцъкал на плейстейшъна гледал през бинокъла как А10 пуска бомби на някакви талибани (всички сме гледали Джархедс).После се върнал с дебелата премия в САЩ ,изпукал я за къркане,*** и хазарт и се сетил ,че има посттравматичен стрес и чува гласове.Жалък театрал.

3

преди 7 години

До bobiВ българския език има една дума - "сарказъм", която обяснява коментара на колегата. А иначе съм напълно съгласен с неговия коментар! ;-)

2

bobi

преди 7 години

До Анонименмай и ти си с психични проблеми като въпросния стрелец..

1

Анонимен

преди 7 години

Путин, Ердоган и Борисов са виновни - да ги обесим!!!