Снимка: "24 часа"
fallback

Стефани, 20-годишната българска студентка, която бе открита мъртва в САЩ, е отишла в общежитието на своя приятел около полунощ. Той твърди, че е спял и не я усетил. Два часа по-късно от телефона на момичето започват да излизат странни съобщения и именно това заплита мистерията около смъртта на българката, пише "24 часа".

Dnes.bg припомня, че тялото на момичето бе открито в Ню Йорк, а удар в едната му част накара полицията първоначално да приеме, че то е станало жертва на катастрофа.

Oще по темата

Близките на Стефани обаче подозират, че тя може да е била убита и хвърлена на пътя.

Красавицата е влязла около полунощ при приятеля си, 19-годишен испанец. Той твърди, че спял. Два часа по-късно от нейния телефон пристигат странни съобщения. Приятели на момичето разказват, че около полунощ получили SMS-и от нея, че отива да си купи сладолед и иска да се поразходи.

Купчина пясък, която покрива следите от кръв, е единствената следа от трагичния инцидент, разкриват от полицията. Телефонът ѝ е открит на няколко пресечки от мястото, където е намерено тялото.

Същевременно властите в Бинхамптън издирват свидетели на инцидента, при който е загинала 20-годишната българка.

Тялото на Стефани бе открито в 2:05 часа през нощта в събота до бетонна медиана на път 434 в университетското градче Бинхамптън.

Според съдебните лекари смъртта настъпила вследствие на силен страничен удар в областта на главата. Момичето починало от кръвоизлив, а тялото било обезобразено.

Стефани била студентка по медицина в университета Бинхамптън със стипендия за тенис. Майка ѝ е популярната в българската общност в Ню Йорк детска лекарка Даниела Атанасова. Баща ѝ е известният диригент Стефан Линев. Семейството е от Русе. Родителите й са разделени. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

40

Анонимен

преди 7 години

rabota imam kato motokarist vav Ispania vzimam nad 2000 euro mi zasho da si idvam? tuk e super !!!

39

Ira

преди 7 години

До xxLБраво, и да си пооправиш диалекта! Поздрави към прованса!

38

Lan

преди 7 години

:) Викаш пари имаш, а елементарно възпитание, да не натякваш на този, който предполагаш, че няма? За съжаление нито възпитание, нито държание се купува с пари...А много от хората навън, са си тръгнали точно заради това, не заради парите.

fallback