40

Анонимен

преди 7 години

rabota imam kato motokarist vav Ispania vzimam nad 2000 euro mi zasho da si idvam? tuk e super !!!

39

Ira

преди 7 години

До xxLБраво, и да си пооправиш диалекта! Поздрави към прованса!

38

Lan

преди 7 години

:) Викаш пари имаш, а елементарно възпитание, да не натякваш на този, който предполагаш, че няма? За съжаление нито възпитание, нито държание се купува с пари...А много от хората навън, са си тръгнали точно заради това, не заради парите.

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 32е кой е казал,че сме преуспели???не,не сме,НО имаме пари-да си платим всички сметки,да си пазаруваме истинско месо,да се облечем,да излизаме по клубове,да пращаме в България,да се чувстваме Бели хора,с много по нормално заплащане от родината ни.Та..не,не се хвалим,по спокойни сме за ежедневието си,а вие?

36

валентина

преди 7 години

До 31хаха,обикалям,защото ако спра-душата ми страда!Обичам,обожавам да пътувам,това е богатство-да видиш,да почувстваш,да се пълнят очите ти!помня първото ми пътуване до Палма,беше март месец-на една палмичка има мартеница,от мен!пътувайте,не завиждайте,не злобейте!животът е само един!

35

xxL

преди 7 години

докато абсурдистан не направи така, че държавата да работи ще напускаме!

34

Такива сме си

преди 7 години

Един съсед разказваше, че когато работил в Либия, в последните години на нашия соц, на връщане с колегите му минали през Италия. Посетили и Венеция. В групата освен инженери имало и работници. Няколко колеги се разхождали по пл."Сан Марко" и изведнъж екнали пронизителни крясъци: "Кирееее, Кирееее! Варкай, варкай! Найдох златооооо!" Кирето искало да купи на жена си златно украшение от Венеция и няколко от аверите му обикаляли площада, търсейки бижутериен магазин.

33

Lan

преди 7 години

34Идеята беше да пътуваме свободно, за да може хората да видят свят, а не да се съсипва икономиката. Да няма работа (или да е тип робство), та хората да се чувстват принудени да работят за чужди нации и държави...Това не е свобода - това е геноцид.

32

Сп???нс !?

преди 7 години

Нали за това беше борбата , да сме свободни и да можем да излезем свободно. Тази година си ходих с колата , 3-4 дена път - минаваш през куп държави , през селца и градове спираш където искаш .... дадох си сметка колко бързо забравихме времето когато за да идеш в западна Европа трябваше да обикаляш по фирми и посолства за визи и документи.

31

Анонимен

преди 7 години

Автогарата във Франкфурт преди 2 години. Пия бира с приятели в едно заведение, обикаляхме Европа. Спира автобуса за София - почнаха да се събират българи бачкатори в Германия - гледам едни изморени лица, едни сбръчкани физиономии, по тях безразличие, студенина, ядни грозни якенца, манталитетът провинциален, викат, крещят, бутат се - кво ми говорите приказки колко сте "успяли" там....трагични сте!

30

До валентина

преди 7 години

До валентина с малкото "в"Щом като цветарка си сменила толкова работи ясно колко си била кадърна и колко са те искали.

29

Жалко за момичето

преди 7 години

Хора, ако имате дъщери, внушавайте им внимателно, още от ранната им възраст, че момичето е по-уязвимо и е по-добре за нея самата да бъде предпазлива.Вместо това, българинът предпочита да крещи на дъщеря си и да я заплашва, да я дисциплинира чрез забрани. И като влезе в тийнейджърска възраст, девойката напук започва да доказва, че може да се грижи сама за себе си и да се справя във всякакви ситуации.Други пък си мислят, че на Запад всичко е толкова добре уредено, че опасности няма.

28

Анонимен

преди 7 години

Който не успява в БГ ходи да слугува по Европата и почва да говори срещу България. Това внася хармония в жалката емигрантска душа.

27

до Валентина 25

преди 7 години

Ти пък все едно го познаваш и знаеш колко работи.

26

валентина

преди 7 години

вие мен не ме мислете!10 годинки в испания,в италия,на палма,в ница..пообиколих си,работих,забавлявах се,плаках,смях се-имах и нямах-Живях,и живея!А вие?казват,че човек трябва да пътува,да опознае други народи,да живее с тях,сред тях..стоите само тука и озлобявате и затъпявате,жалко!а и друго-не съм Тук,прибирам се ,заминавам,прибирам се и това е животът ми,и обичам родината си,но не и населението и!кроворазбран ви е патриотизма-излезте поработете навън,помогнете на семействата си мързели.:)

25

Един патриот

преди 7 години

И колко прави един бачкатор в Италия или Испания?! Щото там всичките сте такива?! Правите под средното за съответната страна, нямате никакво качество на живот, изпращате си спестените евро в БГ (страната, която гордо плюете), за да може като дойдете тук да си харчите на воля спестените стотинки и да се стряскате по интернет форумите колко сте работливи и успели. Стойте си там бе, нали е много хубаво! Вземаме ви БГ гражданството, стойте си по Европа и Америка с латиноси и ислямисти.Там е супер!

24

Анонимен

преди 7 години

Валентина си мисли, че в другите държави са умрели за половия и орган.Такива като теб колкото искашс претенции за париА ти защо си още тук?Отива за някой работлив испанец, който да ти носи пари!

23

валентина

преди 7 години

до 23не ми се обяснявай-мързелив си,та чак не се траеш!и навън да идеш-от глад ще умреш,толкова не ти се работи!

22

Анонимен

преди 7 години

Тук се е развихрил някакво патриотарче, което мрази всеки излязъл извън България. Не знам какво точно му пречи това, че някой е отишъл навън, може би това, че него никой не го иска навън. Но то като не те искат вън, и вътре няма да те искат. Едно от тия патриотарчета, които патриотстват само по форумите. Е, щом по този начин оправдава съществуването си пред самия себе си, все е нещо.

21

Валентино моме

преди 7 години

Не, точно защото е патриот е намерил начин да печели нормални пари без да кради в родината си, а не да ходи да мие евро з*адници за жълти стотинки и е пълен *** в чужбина.