Снимка: Reuters
fallback

Традиция е американският президент да дава Вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом.

Преди пет години освен редица журналисти, звезди от шоубизнеса, на тази вечеря е и Доналд Тръмп. Там е и популярният водещ и комик Сет Майерс, който заедно с президента Обама взимат на подбив милионера.

"Доналд Тръмп обяви, че ще се кандидатира за президент от републиканската партия, което е изненадващо, тъй като аз просто смятах, че ще се кандидатира като една шега", започва Сет Майерс.

Тълпата избухва в смях, а самият Тръмп е... да кажем не особено впечатлен от хумора на Майерс.

"Доналд Тръмп често се появява по телевизия FOX, което е иронично, имайки предвид, че лисица често се появява на главата му", продължава комика, правейки игра с думи със значението на телевизионния канал - лисица.

Ако се чудите, милионерът не е особено впечатлен и от тази шегичка и продължава да гледа с каменен поглед.

"Ако сте на масата на "Вашингтон пост" с него и не можете да си изядете блюдото - не се тревожете, лисицата ще се погрижи!", завършва шегата си с откачената прическа на Тръмп комикът.

Комикът обаче си е подготвил цял наръч от шегички, никоя от която не впечатлява Доналд Тръмп.

"Той притежава конкурса "Мис САЩ", което е чудесно за републиканците, защото ще помогне в търсенето на вицепрезидент!", е още една от шегичките на Майерс.


"Той най-накрая може да се фокусира на проблемите, които имат значение - като например дали не инсценирахме кацането на Луната, какво се случи в Розуел и къде е Тупак!?", започва Обама.

"Казвайте каквото искате за г-н Тръмп, той определено ще внесе промени в Белия дом", продължава Обама и показва колаж, на който се вижда как ли би изглеждал президентския дом в типичния Тръмп стил, а именно - като казино!

Е, Барак Обама и Сет Майерс добре се посмяха. Ред е на Доналд Тръмп!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 7 години

Разбирам защо Тръмп не се е смял- шегите на Обонго и Майерс, са отчайващо тъ.пи.

11

Ivo

преди 7 години

До Онзи, по-долу: Тиква,тиква...ама с милиарди и президент, също така. А ние, или поне аз от тук пишещите, сме само тикви.

10

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДе Нито е талантлив актьор , не го мисли него. Единствения талант на Доналд Дък е да лъже.

fallback