Снимка: flickr
fallback

Куче уби 4-годишно момиченце пред дома му в американския град Стърджис, пише "The Washington Post". Трагедията се случила преди броени дни.

Семейството на детето решило да вземе 3-годишен доберман. Предишният собственик на кучето го докарал до дома на малката Кияна и останал със семейството известно време, докато животното свикне с тях.

Няколко минути, след като той си тръгнал обаче, Кияна тръгнала към кучето, за да му даде лакомство, но то я захапало за шията.

Майката на детето отчаяно се опитала да спре атаката, но самата тя била нахапана по ръцете и главата. Мъжът, продал кучето на семейството, видял какво се случва и се втурнал да окаже помощ на детето, но в крайна сметка нараняванията били толкова сериозни, че момиченцето издъхнало.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно безотговорно и от страна на продавача , и от страна на семейството! Тригодишно куче, да не говорим, че е доминантна порода/, е безумие да го приемеш в дома си по този начин.Не бих осиновил никога такова куче! То просто никога няма да ни приеме за стопани, има изградени навици и т.н....

21

Анонимен

преди 7 години

съжелявам за глупостта на семейството и за невинния живот,хора не бъдете наивни,от вълка сърна не става,няма да го научите да пасе трева

20

Анонимен

преди 7 години

До 21Какви холандски, швейцарски и френски сирена сирена при соца бе?ти да не си ги сънувал тези нещато нямаше обикновен салам и тоалетна хартия, да не говорим за кафе и шоколад и бананиоще малко ще кажеш, че и чер хайвер си ял при соца и мерцедес си каралхахахаха :0)

fallback