Доналд Тръмп. Снимка: архив, Reuters
fallback

В. "Ню Йорк таймс" публикува интервюта с две жени, които заявяват, че Доналд Тръмп ги е докосвал по неподходящ начин без тяхно разрешение, предаде Асошиейтед прес.

Oще по темата

Джесика Лийдс от Ню Йорк казва, че е срещнала Тръмп по време на пътуване със самолет преди три десетилетия. По думите й той я сграбчил за гърдите и се опитал да бръкне под полата й.

Рейчъл Крукс от Охайо казва, че се срещнала с Тръмп в небостъргача му "Тръмп тауър" през 2005 г. Тогава той я целунал "направо в устата" против волята й.

Двете жени са разказали на други хора какво им се е случило с Тръмп, отбелязва вестникът.

Тръмп отхвърли обвиненията и заяви за "Ню Йорк таймс", че "тези неща въобще не са се случвали".

Предизборният щаб на Тръмп заяви, че тази статия на "Ню Йорк таймс" е "художествена измислица".
 

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

"Малко комични стават вече платените медии в стремежа им да злепоставят Тръмп" МАААЛКОООО???!!!АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА Аз не съм се смял така от 5 години. Няма такъв цирк и такава бурлеска.

14

Анонимен

преди 7 години

Само две!?! Мноооого постна манджа, не хвана дикиш. Я намерете поне пет-шест порнозвезди, всяка с поне по 2500 филма, да кажат как Тръмп ги е разпорил и че такова зверско е.ане не са виждали през живота си. Така се правят компромати. А не неква лелка тип Жената зад щанда - ама той ми намигна и ме щипна по газзо. Уелеееее....

13

Анонимен

преди 7 години

Победата се печели с компромати.

fallback