Снимка: Reuters, архив
fallback

Розово сако, с което е облечена Хилари Клинтън по време на реч за неравенството в Ню Йорк, разбуни духовете в САЩ. Избирателите недоволстват, че докато кандидатът за президент на демократите говори колко много са безработните в страната, тя носи сако за 12 500 долара.

Дрехата е на италианската топ марка "Джорджо Армани", а Клинтън се е появила с нея през април. Към момента цената й е намалена на скромните 7 хил. долара.

Хилари Клинтън обаче далеч не е първата в политиката, която обновява изцяло своя гардероб преди предизборна кампания. Сара Пейлин получи 150 000 долара от Националния комитет на републиканците за нови дрехи, след като бе кандидат за вицепрезидент на САЩ в тандем с Джон Маккейн през 2008-а.

Доналд Тръмп пък често е забелязван с костюми на Бриони, чиято цена започва от 7000 долара, пише New York Post.

Хилъри Клинтън е първата жена, която ще бъде номинирана от демократите за президент на САЩ. Тя си осигури гласовете на 2383 делегати.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 7 години

Какъв удобен момент за изява и падигравка с ближния . Боя се , че и по този показател сме ги изпреварили . Жена нали е . ....... .. толкоз .

56

съветски цървули

преди 7 години

за рублофилите ватенки ботуши и *** това е висшата мода там

55

az

преди 7 години

за сакото де... Дизайнерът и го е подарил и се е изфукал за цената...щото така се поддържа митът за марката.... иначе и 50 лева да е пак ще и се намери кусур

fallback