Снимка: YouTube
fallback

Охранителна камера в магазин записа смела постъпка на малко момче. На кадрите се вижда как двама маскирани мъже нахлуват в магазин за играчки и видеоигри в Силвър Спринг, щата Мериленд.

Преди обаче да успеят да стигнат до касиера, те се изправят пред 7-годишно дете. Единият от нападателите се засилва към момчето, но то му отвръща с удар с единственото, което има в ръцете си – малка плюшена играчка.

Все пак мъжете го избутват грубо заедно с майка му до стена и заповядват на персонала да им даде парите и вещите си. След това излизат от магазина и бягат с автомобил.

Майката на детето коментира пред NBC: "Той е смелчага. Мисля, че в тази ситуация се задейства инстинктът му".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

браво на малкият мъж!

14

БГ

преди 7 години

Неслучайно кафевите и черните ни завземат демографски. Тук се счита за морално и добродетелно да се снишиш при опасност. В Ислямските страни не е така. Европейските мъже станахме п*тки. И съвсем в реда на нещата е жените ни да спрат да раждат. Време е българина да спре да хленчи като малка ***** и здраво да вземе нещата в свои ръце!

13

Горан

преди 7 години

Лилит, наистина за това сме на тоя хал... Кончита Вурст, и всякакви подобни пацифисти, и т.н. Действително, като дойдат ония с брадите и ятаганите така ли ще им прокламираш принципите си за ненасилие? И пацифизми, феминизми, и други изми...

fallback