Снимка: архив, Reuters
fallback

Американският милиардер и кандидат за президентската номинация на американските републиканци Доналд Тръмп смята, че ще може да си спечели уважението на руския президент Владимир Путин, ако бъде избран за президент на САЩ, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

В интервю за Си Ен Ен Тръмп каза: "Путин ще ме уважава, ако бъда избран за президент. Уверявам ви". По-рано тази седмица пред журналисти в Шотландия Тръмп каза, че ако спечели изборите в САЩ, той ще съумее добре да се разбира с Путин.

Вчера Тръмп заяви, че Крим е европейски проблем, а не проблем на САЩ и последните трябва да се включат в разрешаването му, само ако европейците ги помолят за това.

Според последните допитвания до общественото мнение Тръмп запазва лидерството пред останалите претенденти за републиканската номинация. Допитване на института Ипсос показва, че за него са готови да гласуват 24,9 процента от анкетираните. Следват бившият губернатор на щата Флорида /12,2 процента/ и бившият губернатор на щата Уисконсин Скот Уокър /9 процента/.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

54

AntiAmerica

преди 8 години

иво инджев-посредствен журналист посредствен публицист посредствен човекНо е еталон за ***,честито,г-н ПОСРЕДСТВЕНОСТ

53

Венелин

преди 8 години

Крим не е никакъв проблем. Връщането му към Русия е напълно в съответствие с устава и правилата на ООН, за разлика от прехвърлянето му от Русия към Украйна от Хрусчов, което е било незаконно. Ако някой има някакви проблеми с тези факти си е негов проблем. Проблема на европейските политици е, че обслужват интересите на САЩ. Българските политици обслужват интересите на САЩ, на големите страни в ЕС, на малките страни в ЕС, на Турция, на олигарсите и престъпниците и нямат никакъв проблем.

52

морски

преди 8 години

В момента по Алфа тв дават за зверствата на САЩ по време на Втората световна война.

fallback