Снимка: Ройтерс
fallback

Президентът на САЩ Барак Обама наложи санкции срещу бившия президент на Централноафриканската република (ЦАР) Франсоа Бозизе, както и на още четири души, свързани с насилие и нарушаване на човешки права в ЦАР, съобщи вчера Белият дом, цитиран от Ройтерс.

Санкционирани са и Нуредин Адам, бивш министър на обществената сигурност, и Леви Якете, лидер на милиции. Бозизе, Адам и Якете бяха поставени в черен списък от ООН в петък.

САЩ наложиха санкции и срещу Мишел Джотодия, бивш преходен президент на ЦАР и лидер на въстанието Селека, както и на Абдулайе Мискине, лидер на Демократичния фронт на народа на ЦАР, посочи Белият дом.

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 9 години

Вашингтонският гибон сигурно се е засегнал, че са били по-мургавки от него?!

4

Анонимен

преди 9 години

До Анонимензамразяването на банкова сметка е УЗАКОНЕНА КРАЖБА-от Евреи друго да не очаквата освен да ви убият,предадат,ограбят,и принесат в жертва децата ви-това е еврейският бог-Молох

3

Анонимен

преди 9 години

Тази ционистка клоака наречена САЩ трябва да бъде санкционирана за печатане на необезпечени фалшиви пари,разпалване на война ,анексия на суверенни държави и организиране на преврати.А не да ми обясняват колко да демократчни-някой латино или филипино може да вярва, но за другите е ясно.Кой организира нелегални затвори и отвличания и инквизиции-САЩ.

fallback