Анна Чапман. Снимка: архив, Getty Images/Guliver Photos
fallback

Бившият агент на ЦРУ Едуард Сноудън и бившата руска разузнавачка Анна Чапман няма да могат да се оженят, докато Сноудън, който няма валидни документи, се намира в транзитната зона на летище „Шереметиево“ в Москва.

„Консулският пункт на „Шереметиево“ не се занимава с регистрация на бракове“, съобщиха за РИА Новости от консулския пункт на летището.Анна Чапман, която беше част от избухнал шпионски скандал в САЩ през 2010 г., предложи ръката и сърцето си на издирвания от американските власти бивш сътрудник на ЦРУ Едуард Сноудън.

„Сноудън, ще се ожениш ли за мен?“, написа 31-годишната Чапман в акаунта си в Twitter.

Oще по темата
Някои медии, позовавайки се на акаунт в Twitter, който уж е на Сноудън, писаха, че той е съгласен да се ожени за Чапман. „Бих се оженил за Чапман, независимо от всичко. Господи, само вижте как изглежда!“, бил възкликнал той.

Няма обаче никакви потвърждения за това, че този акаунт наистина е на бившия американски агент, посочва РИА Новости.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

NEUZNAVAEM

преди 11 години

ELA AKO ISKAW ZA MEN ; PARI4KI DOBRI4KI MI TRIABVAT

22

тьпи журналя

преди 11 години

Абе що си мислите че тоя сноудьн е в тразитната зона. Я ДАСКАЧИТЕ КОЛКО ПАРИ ЗАРАБОТИХА ВМЕСТО ДА ПИШАТ ЗА *** АМЕРИКА ЗАЩО И КАК ПОСЛУШВАТ И КАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ИМА ЗА ИКОНОМИКАТА И БЬЛГАРИЯ ТЕ ДРАСКАТ ЗА ТРАНЗИТНАТА-А МОЖЕ БИ ДРАСКАЧИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЕДИН АНАЛИЗ ЩОТО НЯМА НИКОЙ В ПРАЗНИТЕ ИМ ТИКВИ. ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ЖЕЛЕВАТА ДЕМОКРАЦИЯ - КРЯКАЩИ ПАПАГАЛИ БЕЗ МОЗЬК И МИСЬЛ!

21

Анонимен

преди 11 години

рускините и украинките правят от секса изкуство, не всички са вълшебници, но повечето остават спомен завинаги- особено в Бг мъжа, който е принуден да се търка с чалгализирани сел$ки куви наклепани като клоуни с голямо мнение за себе си и постоянно неразбрани... Парцала си е ***- забършете с него и си вземете чужденка! А Сноудън ще го играе пасивен ако попадне между краката на Чапман, от такива магьосници като тая няма отърване- не говоря за външен вид, те и нашите са красиви ама некадърни

fallback