23

NEUZNAVAEM

преди 11 години

ELA AKO ISKAW ZA MEN ; PARI4KI DOBRI4KI MI TRIABVAT

22

тьпи журналя

преди 11 години

Абе що си мислите че тоя сноудьн е в тразитната зона. Я ДАСКАЧИТЕ КОЛКО ПАРИ ЗАРАБОТИХА ВМЕСТО ДА ПИШАТ ЗА *** АМЕРИКА ЗАЩО И КАК ПОСЛУШВАТ И КАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ИМА ЗА ИКОНОМИКАТА И БЬЛГАРИЯ ТЕ ДРАСКАТ ЗА ТРАНЗИТНАТА-А МОЖЕ БИ ДРАСКАЧИТЕ НЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ЕДИН АНАЛИЗ ЩОТО НЯМА НИКОЙ В ПРАЗНИТЕ ИМ ТИКВИ. ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ЖЕЛЕВАТА ДЕМОКРАЦИЯ - КРЯКАЩИ ПАПАГАЛИ БЕЗ МОЗЬК И МИСЬЛ!

21

Анонимен

преди 11 години

рускините и украинките правят от секса изкуство, не всички са вълшебници, но повечето остават спомен завинаги- особено в Бг мъжа, който е принуден да се търка с чалгализирани сел$ки куви наклепани като клоуни с голямо мнение за себе си и постоянно неразбрани... Парцала си е ***- забършете с него и си вземете чужденка! А Сноудън ще го играе пасивен ако попадне между краката на Чапман, от такива магьосници като тая няма отърване- не говоря за външен вид, те и нашите са красиви ама некадърни

20

фацебук статус

преди 11 години

''Където и да се обърна, навсякъде виждам ***!''

19

Шoп

преди 11 години

Ще ми обясните ли какво повече от всички останали жени могат рускините? Само легенди слушам за тях, а в действителност попадам на некви изгустирани *** или женени за българи и кръшкащи тайно.

18

Арменския поп

преди 11 години

Аз ще ги венчая! #немапроблем

17

Vito

преди 11 години

До Боб"дори да вземем най- дребното нещо - изневярата например" Тва дребно нещо ли ти се струва бе, шматка?!

16

Анонимен

преди 11 години

До Seifiда спиш с българка е като няма риба раци ,но да се ожениш за нея е самозатриване

15

Анонимен

преди 11 години

Може Агент 007 да им е кум!!! Айде,пуцай,куме!!!!

14

Seifi

преди 11 години

Да спиш с рускиня е супер но да се ожениш е ад

13

Seifi

преди 11 години

жената си качва цената в медийното пространство , а чик........е мечтаят да е ............ поздравят преди свадбата :)

12

NSA-USA

преди 11 години

На предложението на Чапман вече откликнаха и служителите на на Агенцията за национална сигурност на САЩ: те са готови да станат свидетели на сватбата и изпратят безпилотни самолети, които да държат под око бъдещите деца.

11

Анонимен

преди 11 години

Бившият служител на ЦРУ Едуард Сноудън, задочно обвинен от САЩ в шпионаж, който се крие в транзитната зона на московското летище "Шереметево", е готов да каже да на предложението на бившата шпионка Анна Чапман, която в четвъртък му предложи да се оженят, а съответното съобщение се появи в микроблога @eJosephSnowden, авторът на които твърди, че е Сноудън.

10

ИСТИНСКА

преди 11 години

ТОВА Е ИСТИНСКА ЖЕНА! РАЗБИ МИ СЪРЦЕТО С ТОВА ПРЕДЛОЖЕНИЕ КЪМ ДРУГ!

9

Куче Зеро

преди 11 години

Сноудън: Хау до ю ду?Аня Чапман: Дую харашо!---------------------------Имаше едно интервю в Индепендънт преди време с тая залюханата ***, дето я спрягат за шпионка, а всъщност просто беше прала едни пари на КГБ в САЩ под формата на бомбастично скъп проект - за над 1,5 мильона долара, но оценен от американците за около 20 хиляди. Та интервюто беше със заглавие ''Шпионката, която сбърка мястото на срещата''. Кифлата чакала журналиста в съседен на уговорения за интервюто ресторант.:D

8

Рудолф Хес

преди 11 години

Аха, съсипал труда на толкова хора, ***. Защо ли на тия хора им става гадно когато подслушваните разберат, какви ги вършат? Баси труда, да слухтиш хората.

7

Анонимен

преди 11 години

да бе, да, ръката и сърцето ...

6

do bob

преди 11 години

Bob li si ili ЦСБОП....abe 4eti, mamino milicioner4e ! Predi KGB e imalo Mata Hari , i ne samo! Malko za tvoyata obshta kultura- ot bludnicata Raaf (po bibliata), ta do nashi dni.

5

Боб

преди 11 години

Тази така наречена шпионка е шпионирала с оная си работа. Този начин на шпиониране е усвоен от КГБ доста отдавна. А този, който съсипа труда на толкова хора ще има да виси по летищата до второ пришествие. И пак повтарям - кой се страхува от подслушване - този, който върши нередни неща, независимо от какво естество са те, дори да вземем най- дребното нещо - изневярата например.

4

Бъреков

преди 11 години

Анчето е девствена.Казвам ви това с риск за живота ми.