Архив: Булфото

Ранните записвания за зимния сезон за хотелите "Перелик" и "Орловец" в Пампорово предвиждат до 15% отстъпка, информират от "Пампорово" АД.

Празничните пакети за Нова година за двата хотела са с 10 на сто намаление при ранна резервация до 15 ноември.

Иначе летният сезон в Пампорово продължава, условията за туризъм, вело и пешеходни маршрути са отлични, според информация от Туристическия център.

Лифтовете в Пампорово - Мечи чал ще работят до 24 септември.

Зимните оферти за "Перелик" и "Орловец" са с варианти за нощувки с включени лифт карти, както и пакети без лифт услуги. Отстъпките за зимните пакети са при ранни записвания до 30 септември.
 

Коментари Напиши коментар

6

Абориген

преди 10 месеца

Само веднъж отидете във френските алпи примерно и повече няма да стъпите на нашите курорти.. а цените са същите като при нас...

5

Анонимен

преди 10 месеца

Ейй, аз пък си помислих, че ще има 15 % отстъпка в таксите за отопление и ток през зимата... Щото преди да иде на ски в Пампорово, човек все пак трябва да е жив, да не е умрял от студ. А пенсионерите, от които 90 % са с изключено парно, не им се полага да ходят на ски. Щом не са пестили и цяло лято са били на море, за да греят болните си кокали, та да не се влачат като пребити кучета, ЗА СРАМ НА ГРИЖОВНАТА НИ ХУМАННА ДЪРЖАВА, ИЗПОВЯДВАЩА ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ "ЦЕННОСТИ", особено към старци и болни

4

Анонимен

преди 10 месеца

Кога да отидем семейно с децата? Април ли? БГ е единствената малоумна държава дето няма зимна ваканция и не може да се иде на ски в България. Април- ок, ама в Алпите само. Аман ви и за туризма и за глупостите като управлява тоз мякащ министър дето не знае на кой свят е!