Астор Гардън. Снимка: Posoka.com

Лятото идва след броени дни - съвсем официално, но че е време за море, вече отдавна си знаем. Сезонът на отпуските е открит и има варианти за всеки в зависимост от времето и средствата, които може да отдели за заслужен отдих.

Ето днешните ни предложения за приключения в "Без будилник"!

Родното море все още е предпочитано за почивка от българите, показват социологически проучвания. Логично държим на качеството при настаняване, с което разполагат по-високият клас хотели и не е изненадващо, че местата в тях свършват първи.

Наскоро от Министерството на туризма дори обявиха, че вече са започнали записванията и за следващия летен сезон.

И все пак накъде през ваканцията?

В "морето" от оферти нашите верни партньори от Posoka.com препоръчват новопостроения петзвезден "Астор Гардън" в "Свети Константин и Елена".

На гостите си хотелът предлага уникално съчетание от модерна архитектура, паркова и градинска среда и фантастична морска панорама.

В "Астор Гардън" можете да се насладите на комфорт, спокойствие и различни възможности за незабравима почивка през цялата година.

За по-дълъг престой има отстъпки в цената или получавате безплатни нощувки. Ще разполагате с чадър и шезлонг на басейна и на плажа, фитнес, джакузи, сауна, парна баня и др.

Все по-актуални в последните години и за море стават кратките пътувания за уикенда. Тях може да осъществим с личен транспорт, без да вземаме допълнително отпуск и всяка седмица да сме в различен курорт.

Елените, Златни пясъци, Китен, Лозенец... Изборът е богат, както и от места за настаняване. Вижте ги!

Коментари Напиши коментар

3

възмутена

преди 1 година

Абсолютен мутристан е нашето черноморие. А всичките тия пречки по пътя за гръцкото море страшно ме дразнят. То не бяха ремонти, нов софтуер за митниците. Чудат се какво още да измислят, но няма да ни откажат. Избирам качеството!

2

Грую

преди 1 година

Испания, Италия, Гърция, Турция - по-евтино, по-качествено и най-важното без мутри.

1

Мен

преди 1 година

Навсякъде другаде но не и по клоакоморието. Тоя хотел със модерната има ли модерна пречиствателна и къде отиват водите? Щото някак не е ного коол да си в модерен хотел и да се къпеш в собствените си изпрaжнения...