Астор Гардън. Снимка: Posoka.com

Лятото идва след броени дни - съвсем официално, но че е време за море, вече отдавна си знаем. Сезонът на отпуските е открит и има варианти за всеки в зависимост от времето и средствата, които може да отдели за заслужен отдих.

Ето днешните ни предложения за приключения в "Без будилник"!

Родното море все още е предпочитано за почивка от българите, показват социологически проучвания. Логично държим на качеството при настаняване, с което разполагат по-високият клас хотели и не е изненадващо, че местата в тях свършват първи.

Наскоро от Министерството на туризма дори обявиха, че вече са започнали записванията и за следващия летен сезон.

И все пак накъде през ваканцията?

В "морето" от оферти нашите верни партньори от Posoka.com препоръчват новопостроения петзвезден "Астор Гардън" в "Свети Константин и Елена".

На гостите си хотелът предлага уникално съчетание от модерна архитектура, паркова и градинска среда и фантастична морска панорама.

В "Астор Гардън" можете да се насладите на комфорт, спокойствие и различни възможности за незабравима почивка през цялата година.

За по-дълъг престой има отстъпки в цената или получавате безплатни нощувки. Ще разполагате с чадър и шезлонг на басейна и на плажа, фитнес, джакузи, сауна, парна баня и др.

Все по-актуални в последните години и за море стават кратките пътувания за уикенда. Тях може да осъществим с личен транспорт, без да вземаме допълнително отпуск и всяка седмица да сме в различен курорт.

Елените, Златни пясъци, Китен, Лозенец... Изборът е богат, както и от места за настаняване. Вижте ги!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase