fallback

Общ преглед

Лятото официално дойде и дори най-закъснелите с отпуските вече се оглеждат дали да си починат по родното крайбрежие или да мръднат към чужди държави.

Едни от най-интересните градове за посещаване в света са тези, които се намират до море и езеро или пък през тях минава река.
 
Точно по тази причина сайтът Chicago Line решава да направи класация на най-добрите за живеене и съответно туризъм крайбрежни градове, която Business Insider събира за читателите. За тази цел изданието използва индекса "Quality of Living" (качество на живот) на една от най-големите световно HR консултантски компании - Mercer, както и данните от Euromonitor за международните туристически пътувания.
 
За класацията се използва и още един инструмент - "Basket of Goods and Services" на сайта за сравняване на цени Numbeo. Средната цифра, която този инструмент дава представлява какво би струвало на един турист да си купи един чифт нови дънки, бутилка вода, билет за кино и ползването на такси за разстояние от 1 км.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 7 години

А не виждам къде е обаянието на браун бееч?

14

Анонимен

преди 7 години

До До Тасс сообщаетНе се мъчете да търсите видеото. Вече го няма на сайта. Пример за свобода на медиите и на словото. СДстрахливци. Страх ги е от сянката им. То си е за страх, де. По-скоро за срам. Такъв срам беше горкият политикан. Т.е. платеникан. Как по каруцарски сипеше обиди. Как му се тресеха белите обущенца. Да не говорим за ръчичките. Ха-ха.

13

Анонимен

преди 7 години

До ТАСС сообщаетПо-скоро авторът е временно автор. Но за емоционални емоции вижте днешно видео на Бтв за едни "нощни вълци" дето щели да садят липи в България и това смачка смачкан отдавна политикан да истеризира истерично, щото не успя да се изплати на ментора си от Козяк за агресивна агресия срещу руска прогапаганда в България. Горкият автодисквалифицирал се седесотирован се тресеше и простачееше пред подсмиващата му се след третата минута Ташева. Друг път Антон да прави входен психотест.

fallback