Снимка: islesurfandsup.com
fallback

Пътуванията из туристическите топ дестинации в чужбина е нещо, на което малко хора могат да се наситят. Желанието за пътешествия сякаш е закодирано в гените на повечето от нас.

Ако вие сте необвързана жена, която рядко успява да уговори своя приятелка за задгранично приключение, това не означава, че трябва да се простите с мечтата си да изследвате нови места и територии.

Има жени, които не се притесняват да пътуват сами и то дори из далечни дестинации.

Ето и кои са най-подходящи за вашия случай, ако сте соло туристка:

1. Стокхолм, Швеция
Столицата на Швеция е най-безопасният град в Европа. Освен това в Стокхолм има един тон дизайнерски бутици, вериги като H&M. Освен това градът е изпълнен с приятни кафенета, много исторически забележителности и удобен обществен транспорт. В сърцето на Стокхолм има колоритни барокови сгради, малки калдъръмени улички, готически църкви и скрити чайни.

2. Квебек сити, Канада
Квебек Сити е най-интересният град във френскоговорящата провинция Квебек. Историческият квартал е съкровище на ЮНЕСКО, тъй като е основан през 17-ти век. Тук ще се пренесете във времето назад покрай файтоните, уличните артисти и художествена галерия на открито. Най-добрият начин да проучите този очарователен район е с ходене пеша. Някога това е бил най-добре укрепеният град в Северна Америка (на север от Мексико) и има много дълга крепостна стена с древни порти и крепости.

Останалите дестинации вижте в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Стоян

преди 8 години

Защо пропускат и Сирия,за там също има много желаещи.

8

Киро

преди 8 години

До Една Скандинавските соло туристки посещават най-често Гамбия и Сенегал в Западна Африка , където намират каквото търсят и прекарват чудесно

7

Анонимен

преди 8 години

В Швеция вече има много изнасилвания от емигранти, така че изобщо не е спокойно.

fallback