Снимка: Treehotel

По света има стотици луксозни петзвездни хотели, които впечатляват със своя интериор, обслужване, храна, позициониране.

Безспорно отсядането на подобно място е приятно и комфортно, но далеч по-интересно е човек да посети някой наистина запомнящ се хотел.

Такъв със сигурност е Treehotel, разположен в Харадс, Швеция. Уникалното по отношение на този хотел е не само фактът, че е разположен на метри над земята сред дърветата, но и че разполага с шест забележителни стаи.

Всяка от стаите е отделена от другите и изглежда по различен начин от тях. Една от най-впечатляващите безспорно е тази, която прилича на НЛО.

Друга, която няма как да бъде подмината е тази, която прилича на огромно птиче гнездо. Има и огледална стая, която отразява красотата на околната природа.

Не само екстериорът на Treehotel е уникален. Интериорът на хотелските стаи е модерен и стилен, както и съответства на външната обвивка. Например, възглавниците в НЛО-стаята са с космическа тематика.

Шведският хотелски оазис сред дърветата предлага още ресторант, бар, сауна, зона за релакс, както и телевизия и интернет. Влезте в галерията на Тialoto.bg и разгледайте най-нестандартния хотел в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase