Снимка: Instagram
fallback

В големия свят е пълно с интересни кътчета, които трябва да посетите един ден, стига да можете. Островите са едни от най-прекрасните места в списъка с топ дестинации.

На Бахамските острови например, можете да видите невероятен феномен – прасета, плуващи покрай бреговете на остров Биг Мейджър Кей.

Той е известен още като Свинския плаж или Свинския остров. Тук прасета по цял ден се припичат на сред белите пясъци, а заради честото си къпане, те са доста чисти и симпатични.

Прасенцата успяват да оцелеят тук благодарение на тоновете хранителни отпадъци, изхвърляни от минаващи край острова кораби с туристи.

Вижте снимки на другите незабравими острови в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Анонимен

преди 8 години

Прасе и чиста вода?

11

Анонимен

преди 8 години

"На снимката Ердоган плува във водите на Бахамите.Свинската религия странно защо забранява да се яде свинско."..................Защото свинското наистина е вредно и аз макар и християнин - избягвам свинско, както и всички тежки меса, а вие трупатe токсини като ги консумирате и полудявате (както в твоя случай) или умирате от болести.Колкото до религиите - няма лоши религии, проблема e че официалната религия на българите е религията на омразата, а не християнската.

10

Анонимен

преди 8 години

До Ястреб ВеликиятПиленце със жълто около устата, на теб някога ще ти ощавят опашните перца, вервай ми. Знам едни, дето не хапват свинско, когото не ги гледат отгоре. Иначе плюскат, пият неща с по-висок градус от шербета. Не са лоши хорица, докато не ги хване манията за величие. Никой не ги обича, нито балканците, нито кавказците, нито сирийците, нито...оманците и египтяните.

fallback