Снимка; reuters.com
fallback

Наскоро стана ясно, че шведският принц Карл Филип ще се ожени за бившия модел София Хелквист (на снимката), след почти шестгодишна връзка.

Красивата двойка ще сключи брак на 13 юни и така фината брюнетка ще се превърне в най-новата европейска принцеса, която ще демонстрира перфектна фигура и шикозен стил.

30-годишната София ще носи титлата херцогиня на Вермланд след като сключи брак с 36-годишния си годеник в параклиса на Кралския дворец в Стокхолм.

Карл Филип е по-малък брат на принцеса София, която е престолонаследница на Швеция, тъй като е най-голямо дете на крал Карл XVI Густав и кралица Силвия. Двамата имат и още една сестра - Маделин, която в момента очаква второто си дете.

Покрай новата бъдеща принцеса на Швеция решихме да си припомним кои са най-елегантните дами в света, които носят титлите принцеси и кралици.

Вижте кои са най-стилните кралици и принцеси в света в галерията на Тialoto.bg.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 8 години

Каква София ви гони бе журналистите? ВИКТОРИЯ е най-голямата дъщеря и ПРЕСТОЛОНАСЛЕДНИЦА на шведския крал Карл Густав и Силвия!

2

Правилно

преди 8 години

Виктория е престолонаследница .Ама тая София е много сладка,принца си поживя като принц и сега ще прави семейство с хубава жена.

1

NOrd

преди 8 години

Ама ви е грешно инфото "Карл Филип е по-малък брат на принцеса София, която е престолонаследница на Швеция," Карл Филип е по-малък брат на Виктория, която е престолонаследницата.

fallback