Снимка: adelto.co.uk
fallback

Вероятно сте чували за изкуствените острови в Дубай, които спечелиха световна известност на емирството и които са част от причините милиони туристи от целия свят да избират именно Дубай като дестинация за своята почивка.

Ето защо не е учудващо, че на Малдивите, където хотелите се надпреварват по лукс, е изникнал хотел сред водата, наподобяващ изкуствен остров. "Jumeirah Dhevanafushi" е разположен на идилично и уединено място в южната част на райските Малдиви.

Курортът се намира на 55-минутен полет от столицата Мале, последван от 20-минутно пътуване с моторна лодка (придружена от делфини, ако човек има късмет).

При пристигането си в хотела-бижу насред Индийския океан всеки гост получава масаж, както и детоксикация и пилинг на тялото. След това посетителите на комплекса се въвеждат в наградения Телисе спа център, където терапевти изготвят специална индивидуална програма за всеки.

Сутринта започва с обилна, но здравословна закуска в ресторанта, предлагащ невероятна гледка към Индийския океан. Всяка една от 38-те вили в луксозния комплекс разполага със собствен басейн. Оборудването за гмуркане с шнорхел пък се предоставя безплатно, за да може гостите да се насладят на богатия подводен свят безпроблемно.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и разгледайте как би изглеждало едно идилично пътешествие до Малдивите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Ивайло

преди 9 години

За съжаление почти всички коментари са негативни и гадни! С тази нагласа наистина няма да отидете по-далеч от селото на родителите си. Ако насочите енергията на негативизма към развитие, работа и позитивизъм, ще отидете и на по-хубави места от Малдивите, убеден съм в това и го казвам от опит!

13

Анонимен

преди 9 години

"Избягайте от проблемите и право там". Ей сега, тъкмо се чудех накъм къде да поема, за да избягам от проблемите... Ми то - Малдивите, идеален вариант. Право там! Тръгвам.Мария Дуковска, като преписваш от чужди сайтове "на килограм", съобразявай малко, бе, душко, замисли се леееко, какво е удачно и какво не да се пляска на БГ читателя. Пипни го тук-там, да не звучи толкова неадекватно. Че то това са основни правила в нашата "журналистика", тука ли трябва да се учим...Леле, леле, трагикомедия...

12

до 3

преди 9 години

Хапченцата "великолепний"

fallback